Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Milli Gazete'den Annelere sansür!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
becool said:
sg-1 said:
becool said:
Sly-one said:
Benim anlamadığım hala 2 kol gördü diye aman kapatayım şunu biraz dinimize, hedemize hödömüze aykırı, hem tahrik olabilir erkekler DİYE DÜŞÜNEBİLEN çarpık zihniyetli adamın din ahlak savunması bana.

evet diye düşünebilir.düşünme özgürlügüne saygı duymuyorsan faşistsin.herkez senin gibi düşünmek zorunda degil.

Böyle düşünüyorsan sen daha faşistsin. Bu durumda faşistin faşist olma özgürlüğünü savunmuş oluyorsun, bu durumda SLY'a laf söylemezsin.

lol çok komiksin.ben faşistin faşist olma özgürlügünü savunuyorum evet,eyleme geçmedigi sürece, sende bu durumda mor oluyorsun.
ben zaten faşist olamazsın demedim,faşistsin dedim.faşizmi kendilerine yakıştıranlar yakıştırsın.
sende yol al yada böyle 3.sınıf çocugu argümanlarıyla gelme.

Faşistin faşist olma özgürlüğü diye birşey olamaz. Faşistin fikirlerini eyleme ne zaman dönüştüreceğinden asla emin olamazsın. Unutma ki, parklarda elele tutuşanlara "ayrılın" diyen bekçilerimiz var artık. Bu adamın karşısındakileri sözle taciz etmesi, bu gücü kendinde bulması bile yeterince büyük bir tehdittir.
Bundan sonra "liboşluk yapacam" diye daha fazla komik durumlara düşme istersen.

Hem ayrıca ne kadar ucuzladı bu faşizm kelimesi, önümüze gelene "sen faşistsin" demek faşizm gibi çok tehlikeli bir olgunun içini boşaltmaktır.
Mesaj tarihi:
Nefr said:
eger o mesajdan pedofili ile bunu ayni kefeye koydugu anlamini cikartiyorsan senin bolca cin ali kitabina ihtiyacin var

canımın için şu cümlelerden nasıl bir anlam çıkarıyorsun?
bu ilkokul numaralarını kimse yemez.ben senin gibi degilim,birşey yazarken 2 kere kontrol ederim.

overseer said:
pedofililer dernek kurmuş hatta legal olarak faaliyet gösterebiliyolarmış bi avrupa ülkesinde. ülkeyi unuttum ama bakarım çok istek gelirse. 12 yaş üzerinin legal olmasını savunuyolarmış.

böyle şeylerde sonuçta özgürlük bunları görebilmemiz lazım ama çok faşistiz lan =/.

ne demek nefr kardeşim bu?

"böyle şeyler de sonuçta özgürlük" lafı nedemek.bana bunlarla gelmeyin,tartışmaya yalan karıştırcaksanız gidin çocuklarla tartışın.

sg-1 said:

Böyle düşünüyorsan sen daha faşistsin. Bu durumda faşistin faşist olma özgürlüğünü savunmuş oluyorsun, bu durumda SLY'a laf söylemezsin

ya soytarımısın nesin bunu sen demedinmi?
ayrıca evet faşist bir düşünce serbesttir eyleme dökülmedigi sürece.dünya hukukunda böyledir.
kimse sen faşistsin sizi tutukluyoruz diyemez çünkü eyleme dökülmedigi sürece ispatlanamaz.

sg-1 said:
Faşistin faşist olma özgürlüğü diye birşey olamaz. Faşistin fikirlerini eyleme ne zaman dönüştüreceğinden asla emin olamazsın.

bal gibide olur.faşizmin ne demek oldugunu bilirsen tabiki.Tüm faşistler hukuk dışına çıkmıyorsa özgürdür.çünkü faşizm bir ideoloji olmanın yanında,bir düşünce işidir.sana burda faşizm dersi verecek degilim git eksisozlukmu okuyacaksın,ansiklopedimi okuyacaksın,hocanamı danışacaksın danış.faşist düşünen birininde özgürlügünü kısıtlayabilirmisin bunuda bi sor.

Son kez yazıyorum.SG-1 kapasiteni fazla zorlamasan artık,baydı be birader.
Mesaj tarihi:
becool said:

bu gazeteyi çıkaran insanlar,gazetesine reklam alıyorlar.
bu reklamda gözüken kadınların kıyafetlerine karışmıyorlar.
Bu fotoşoplanan kadınlar hala sokaklarında özgürce istedigini giyebilmekteler.

oh allahım!!
ne kadar hoşgörücü, ne kadar tahammülcenap, ne kadar antifaşizt, ne hoş...
sanki bir özgürlükler şelalesi, bir demokrasi yağmuru gibi.
sanki böyle pamuk şekeri gibi, masmavi gökyüzünde oluşan en pofidik bulutlar gibi..

iyi ki milli gazete var!
Mesaj tarihi:
becool said:

sg-1 said:

Böyle düşünüyorsan sen daha faşistsin. Bu durumda faşistin faşist olma özgürlüğünü savunmuş oluyorsun, bu durumda SLY'a laf söylemezsin

ya soytarımısın nesin bunu sen demedinmi?
ayrıca evet faşist bir düşünce serbesttir eyleme dökülmedigi sürece.dünya hukukunda böyledir.
kimse sen faşistsin sizi tutukluyoruz diyemez çünkü eyleme dökülmedigi sürece ispatlanamaz.

sg-1 said:
Faşistin faşist olma özgürlüğü diye birşey olamaz. Faşistin fikirlerini eyleme ne zaman dönüştüreceğinden asla emin olamazsın.

bal gibide olur.faşizmin ne demek oldugunu bilirsen tabiki.Tüm faşistler hukuk dışına çıkmıyorsa özgürdür.çünkü faşizm bir ideoloji olmanın yanında,bir düşünce işidir.sana burda faşizm dersi verecek degilim git eksisozlukmu okuyacaksın,ansiklopedimi okuyacaksın,hocanamı danışacaksın danış.faşist düşünen birininde özgürlügünü kısıtlayabilirmisin bunuda bi sor.

Son kez yazıyorum.SG-1 kapasiteni fazla zorlamasan artık,baydı be birader.

Ortada hiçbir eylem olmadığı halde Haider'in başına gelenleri hatırlatmak isterim. Haider kim, faşizme nasıl müdahale edilir, faşist düşüncede özgürlükler kısıtlanır mı kısıtlanmaz mı diye sorarsan da ara bul, senin bilgisizliğinden banane.

Bikaç mesaj önce gazete mevzusunun sansür olmadığını savunarak sansüre yepyeni bir bakış açısı kazandıran sen bana faşizm dersi mi vereceksin, güler geçerim.
Mesaj tarihi:
Başka kapıya?!

Yav biz bunu sana kaç nick'tir söylemiyor muyduk? Başka kapıya gönderdiğimiz halde dönüp buraya gelen sen değil misin, şimdi kalkmış bana "başka kapıya" mı diyorsun?

Burada ev sahibi biziz, kiracı sensin. 3 mesaj sonra kovuldun mu, yeni nickle kovulduğun kapıya geri dönersin. Böyle bir adamsın.
Mesaj tarihi:
guzel kardesim,sana 4 sayfadir yazi yaziyorlar burada,ve sen hala tamamen ayni seyleri soyluyorsun insanlara.adam yukarida yazi yazmis,"pedofili hede hodo" sonra altina yazmis,"bu da bi ozgurluk ama ne kadar fasistiz,hatta unicef o kadar fasist ki bu dernegi kapaticak" diye.ironi diye bir kavram duydun mu sen hic?

onu gecelim,
sen o giysileri giymis annelerin ustunun istenildigi gibi sekillendirilmesini savunuyorsun buraya gelip.
dekolte giyene,kisa etek giyene or..pu dersin,tasvip etmem ama bisi de demem.
ama bunlar anne,annelik gibi saf ve temiz bir kavramin temsilcileri,sen ve senin gibi dusunenlere diyorum bunu,nasil onlar hakkinda boyle seyleri dusunuyorsunuz ya?
elhamdulillah muslumanim diyen siz degil misiniz?
cennet analarin ayaklari altindadir diyen muhammed degil mi?
muhammed sizin peygamberiniz degil miydi guzel kardesim?

ne oldugunuzu sandiginiz sey ile bile rahatlikla celisirken,bana burada gelip demokrat insan rolu yapma bence.kesinlikle cin ali serisini oneriyorum sana,bir kisiligi kavramayi ogrenebilirsin belki orada.

-venom
Mesaj tarihi:
venom said:
guzel kardesim,sana 4 sayfadir yazi yaziyorlar burada,ve sen hala tamamen ayni seyleri soyluyorsun insanlara.adam yukarida yazi yazmis,"pedofili hede hodo" sonra altina yazmis,"bu da bi ozgurluk ama ne kadar fasistiz,hatta unicef o kadar fasist ki bu dernegi kapaticak" diye.ironi diye bir kavram duydun mu sen hic?

onu gecelim,
sen o giysileri giymis annelerin ustunun istenildigi gibi sekillendirilmesini savunuyorsun buraya gelip.
dekolte giyene,kisa etek giyene or..pu dersin,tasvip etmem ama bisi de demem.
ama bunlar anne,annelik gibi saf ve temiz bir kavramin temsilcileri,sen ve senin gibi dusunenlere diyorum bunu,nasil onlar hakkinda boyle seyleri dusunuyorsunuz ya?
elhamdulillah muslumanim diyen siz degil misiniz?
cennet analarin ayaklari altindadir diyen muhammed degil mi?
muhammed sizin peygamberiniz degil miydi guzel kardesim?

ne oldugunuzu sandiginiz sey ile bile rahatlikla celisirken,bana burada gelip demokrat insan rolu yapma bence.kesinlikle cin ali serisini oneriyorum sana,bir kisiligi kavramayi ogrenebilirsin belki orada.

-venom

ee eyttere be diyorum.
beyin beyin beyin.
biri diyor faşist olmak suçtur,
biri diyor sen müslümanmısın?
benim dinim ne seni ne başkasını alakadar etmez.
bende bu kadınların örtülmesini savunmuyorum.
Benim gazetem olsa örtmem.
Bu milli gazetenin sahibi örtmüş.
almazsın olur biter.
küfür mü etmiş?
fahişe bunlarmı demiş?
adam muhafazakar,tene gıcıgı var,kızıda mini etek giymez,bu reklamı örterek yayınlamış.
beni alakadar etmez.milli gazete okumam.okuyanlarda okusun.
amma mutsuz insan var şu forumda ya,ordan burdan millete saldırarak küfür ederek hınçlarını alıyorlar.

gimme a break.
Mesaj tarihi:
ona aynı kefeye koymak demiyoruz. abartarak örnekleme mesela olabilir.

şimdi aristodan girip rousseaudan çıkabiliriz düşüncenin doğruların oluşumu vesaire üzerine ama o kadar uzatmak fuzuli. modern zaman realitesine geçelim direk.

orada bahsettiğim şey düşüncenin sağlıklı insan için değeri. 50 yaşında ki kadının diz kapağını cinsel obje olarak görmek? kollarından tahrik olmak? bunu doğru olarak benimsemek?

eleştiri burda başlıyo. bunu çarpık olarak gören zihniyet (teoride ülkenin 0.01 i ama hadi bakalım) tepkisini veriyo. düşünceyi temelden yanlış buluyo çünkü. bi tarafta bunu çarpık bulup kızanlar, diğer tarafta doğruluğuna inananlar var. hah işte verdiğim örnek burada işe yarıyo. o inanılan doğrular senin için özgürce yaşanması gereken doğrular olabilir ama geri kalanlar için "hastalıklı" bi düşünce. hastalıkla birlikte yaşamaya alışmazsın genelde üzerinde gidersin. buna faşizm deniyosa benim gelecekteki ütopik toplum hayallerim nanay =/

oradaki hastalığı vurgulamak için kullandım o örneği. istersen aynı kefeyede koyabilirim çokta fazla ağırlık farkı yok arasında.
Mesaj tarihi:
BonePART said:
ya acikcasi bana cok entresan gelmiyor
sonucta bu bir reklam
arcelik bu reklami milli gazetetede yainliyorsa onnarinda okuyucu kitlesine hizmet etmek istiyor demektir
ve bu okuyucu kitlesine hizmet etmek icin kollari uzatilmis etek bilege indirilmis reklam vermesi gerekiyosa hic de sacma veya ant laik bi hareket deildir

nasil ki magnum erkeklere dondurma samak icin eva longaria kullaniyo sawyer kullaniyo
bundan cok farkli deil
bunun adi kapitalism

ha gazete kendi yapamaz arcelikten habersiz gotu yemez
bnlerce lira ceza oder

tyoplar hariç aynen katılmakla birlikte. Serbest piyasada money talks diyorum. Para kazanmak için öyle bir piyasaya yöneliyorsa bir şirket bu tarz yanlış anlaşılabilmeleri pek sallamaz. Sonuç itibariyle orayı da emecektir o şirket. Bunun çok benzer bir örneğini forumlarda geçen gün absolut reklamı altında tartışmıştık. Amerikanın bir kısmını meksikanın içinde gösteren bir harita yayınlanmış, amerikalılar kafayı yemişti. Biz de tartışıp oh olsun onlar da anadoluya kürdistan demişlerdi diye rahatlamıştık. O şirketler de o sırada o pazarlardan parayı götürdüler zaten. Siz sıkmayın canınızı.

PS: Bide böyle oharz hatmamz falan diye topici harrasslamenizi de hiç yakıştıramadım. cık cık cık.
Mesaj tarihi:
Arkadaşim, ilgili reklam ajansindan, pazarlama müdüründen vs HABERSİZ değiştirilmiş reklam görseli. Bugün de düzeltip yayinlamislar. Amma komplo teoristi olmuş millet.

ayrica daha once hava alanindaki bikini reklamlari da tahribata ugramisti, hic bir ceza falan da odenmedi. ustune reklam veren haksiz bulundu, hacca giden muslumanlarin abdesti kaciyor gibi bir gerekceyle falan.
Mesaj tarihi:
onun ustune de "aydinligi ozledim" Atatürk'lü reklam kampanyasiyla zeki trikoya olan saygimiz iyice artmi$, tercih sebebi sayilan bir markaya dönü$mesini saglami$tir.

ha patron fenerli de olsa, iç çama$iri takimlari 350 liradan ba$layan fiyatlarla kiz arkada$ina hediye almak isteyenlerin cebini de yaksa..

zeki zekidir.
Mesaj tarihi:
becool said:
sen bul bulursan da bana göster hadi başka kapıya.

celik ayna, celik ayna

Estel_Anorien said:
BonePART said:
blablabla

tyoplar hariç aynen katılmakla birlikte....

bu da komik olmus guldum dayanamadim dikkat cekeyim dedim ehu
Mesaj tarihi:
becool said:
Ardeth said:
becool said:
Spacecake said:
buraya horizon u giovanni yi forgiver ı vs. bekliyoruz temsil ettikleri savundukları zihniyeti burda nasıl savunacaklar merak ediyorum.

bu arada saç teli gördüm bi 10 dk tuvalettetyim gelince cevap yazarım.

en büyük hata burda zaten.kimse kimseyi temsil etmiyor ve bunu tek taraflı düşünen,daha dogrusu düşünmeye bile çalışmayan dşünme tembeli insanlar böyle diyor.

bazı insanlar muhazafazakar olabilir ve kollarını bacaklarını kapatırlar.
burda sansür yok muhafazakarlık var.
muhafazakar insanları kaldıramayıp onlara küfür ediyorsanız.

viktor size faşizm gel bili bili şarkısını yollasın.

E tamam o zaman biz de türbanlı kadınların resmini photoshoplayıp bikinili yapalım onlar da bize laf etmez bu görüşe göre.

yalancısın.art niyetlisin.çünkü reklamdaki kadınlara türban giydirmemişler.türbanı buraya alet edemezsin.

ayrıca bir kişiyi soymakla giydirmek arasında fark vardır.
tekrar söylüyorum,ben muhafazakar bir insan degilim fakat muhafazakarların muhafazakarca davranabilme özgürlügünü savunuyorum.

İyi tamam biz de o zaman boynuna kadar kapalı kadınların boyun kısımlarını çıkarıp dekolte koyalım? Nereye kadar zorlayacaksın ki, muhafazakar dediğin insanlar açık koldan dekolteden rahatsız oluyorsa, korkuyorsa öyle olmayanlar da dekoltelerin, açık kolların zorla kapatılmasan rahatsız oluyor, korkuyor. Ben adamlara tercih yapmasınlar demiyorum, istiyorlarsa o reklamı almasınlar ama kendisi gibi olmayan insanların hayat tarzına kendi fikirlerini empoze etmek oluyor bu. Senin savunmaya çalıştığın hoş görü veya açık fikirlilikle tamamen zıt. Kusura bakma ama muhafazakar olmadığın, hoş görülü olduğun ya da özgürlükçü olduğun sözleri bana samimi gelmiyor. Hem özgürlükçüyüm diyorsun hem de bir grubun kendi görüşlerini zorla başkalarına empoze (evet zorla çünkü izin almadan yapmışlar) etmesini normal karşılıyorsun. Ortada bir özel sektör / para / kuvvet unsuru olmasa eminim o reklam öyle kalırdı ya da tekrar yayınlanmazdı.
Mesaj tarihi:
Ayrıca bir kişiyi soymakla giydirmek arasında fark görüyorsan bu senin olaya bir yönden baktığını gösteriyor bence. Bir insanı zorla "soymak" nasıl birilerini rahatsız ediyorsa, bir insanı zorla "giydirmek" başkalarını rahatsız edebilir. Kimse tabi ki kolu olan bir elbiseyle dolaşan bir insandan rahatsız olmaz bu saçma, ama birisini kendi fotoğrafını alıp onun kolunu, göğüsünü kapamasından rahatsız olabilir. Bu kadar anlayış ve özgürlük bakışı içersinde yüzerken böyle tek taraflı düşünmen ilginç.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...