NoTwisT Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Bunlar gercekten biraz kol biraz bacak gorunce tahrikmi oluyorlar, cok ciddiyim merak ediyorum. Ben sansursuz haline baktigimda gayet huzurlu bir ortam goruyorum, bunlar bakinca gaza mi geliyor. Biri sorsun sunlara bizide aydinlatsin lutfen.
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 arçelik'e çatmayın, gazetenin kendi insiyatifiyle ve arçelik'ten habersiz yaptığı bir uygulama bu, o yüzden ertesi gün düzeltme yayınlamak zorunda kalmışlar zaten. vatan gazetesinin haberini aşağıda görebilirsiniz.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 said: ... dün hatasını düzeltti ve reklamın aslını yayınladı. oha kafir oldu onlarda :(
horten Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 milli gaste de alınmaz artık onlarda sattı davayı.
Horizon Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Spacecake said: buraya horizon u giovanni yi forgiver ı vs. bekliyoruz temsil ettikleri savundukları zihniyeti burda nasıl savunacaklar merak ediyorum. bu arada saç teli gördüm bi 10 dk tuvalettetyim gelince cevap yazarım. Ne temsili , burda yapılanı savunduğumu nerden çıkardın ? Sen benim söylediklerimi kendin başka taraflardan anlamış isen bu senin sorunun , ve kendin anlamak istediğin gibi anlayıp bunun üzerine bana böyle birşey söylüyorsan da bu senin ayıbın ve cahilliğin. Herzaman her insanın istediği gibi giyinmesini , istediği dini istediği gibi yaşamasını savundum herzaman da öyle söylüyorum. Hem kendi inandığım din için hem de başka dinler için. Sana tavsiyem beyin egzersizlerini tuvalet dışında başka yerlerde yap. Bu yüzden ki sen sorunlumusun arkadaşım ?
Spacecake Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 yapma ya,öyle mi ? ben seni yanlış tanımışım o zaman özür dilerim.ama bu mesajını sana yeri geldiğinde hatırlatırım.
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Emaleth said: arçelik'e çatmayın, gazetenin kendi insiyatifiyle ve arçelik'ten habersiz yaptığı bir uygulama bu, o yüzden ertesi gün düzeltme yayınlamak zorunda kalmışlar zaten. vatan gazetesinin haberini aşağıda görebilirsiniz. haha ben de dun esimle konuyu konusurken ema gelse de yorum yapsa demistim, guzel oldu iyi bari, daha makul oldu boyle, umarim ciddi uzerine gidilmistir edik: hadi o zaman bir nokta daha, bakin ne denmis; 'ilk kez boyle birsey yasadik' aciklamasi var arcelikten, bu da bir 'munferit' olay bu durumda
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Robotun gözlerde kaymıs zaten, dikkatinizi çekti mi ? :D
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 becool said: Spacecake said: buraya horizon u giovanni yi forgiver ı vs. bekliyoruz temsil ettikleri savundukları zihniyeti burda nasıl savunacaklar merak ediyorum. bu arada saç teli gördüm bi 10 dk tuvalettetyim gelince cevap yazarım. en büyük hata burda zaten.kimse kimseyi temsil etmiyor ve bunu tek taraflı düşünen,daha dogrusu düşünmeye bile çalışmayan dşünme tembeli insanlar böyle diyor. bazı insanlar muhazafazakar olabilir ve kollarını bacaklarını kapatırlar. burda sansür yok muhafazakarlık var. muhafazakar insanları kaldıramayıp onlara küfür ediyorsanız. viktor size faşizm gel bili bili şarkısını yollasın. E tamam o zaman biz de türbanlı kadınların resmini photoshoplayıp bikinili yapalım onlar da bize laf etmez bu görüşe göre.
Horizon Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Spacecake said: yapma ya,öyle mi ? ben seni yanlış tanımışım o zaman özür dilerim.ama bu mesajını sana yeri geldiğinde hatırlatırım. Herzaman haztırlatabilirsin , şu ana kadar yazdığım tüm mesajlarıda istersen araştır varsa burda yazdığım mesajla çelişkisi buyur yaz. İnsanları guruplandırıp kendi anladığın şekilde sınıflandırarak bir kefeye sokman nekadar sığ düşündüğünü ve burda yazdığım mesajları bile doğru düzgün okumadığını gösterir. Kasettiğin şekilde düşündüğümü ispatlayamadığın sürece yalancı ve iftiracı durumundasın. İftira atmak çok kolaydır ama kendi üzerine düşen iftiracı ve yalancılık sıfatlarını okadar kolay kaldıramazsın.
becool Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Ardeth said: becool said: Spacecake said: buraya horizon u giovanni yi forgiver ı vs. bekliyoruz temsil ettikleri savundukları zihniyeti burda nasıl savunacaklar merak ediyorum. bu arada saç teli gördüm bi 10 dk tuvalettetyim gelince cevap yazarım. en büyük hata burda zaten.kimse kimseyi temsil etmiyor ve bunu tek taraflı düşünen,daha dogrusu düşünmeye bile çalışmayan dşünme tembeli insanlar böyle diyor. bazı insanlar muhazafazakar olabilir ve kollarını bacaklarını kapatırlar. burda sansür yok muhafazakarlık var. muhafazakar insanları kaldıramayıp onlara küfür ediyorsanız. viktor size faşizm gel bili bili şarkısını yollasın. E tamam o zaman biz de türbanlı kadınların resmini photoshoplayıp bikinili yapalım onlar da bize laf etmez bu görüşe göre. yalancısın.art niyetlisin.çünkü reklamdaki kadınlara türban giydirmemişler.türbanı buraya alet edemezsin. ayrıca bir kişiyi soymakla giydirmek arasında fark vardır. tekrar söylüyorum,ben muhafazakar bir insan degilim fakat muhafazakarların muhafazakarca davranabilme özgürlügünü savunuyorum.
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Benim anlamadığım hala 2 kol gördü diye aman kapatayım şunu biraz dinimize, hedemize hödömüze aykırı, hem tahrik olabilir erkekler DİYE DÜŞÜNEBİLEN çarpık zihniyetli adamın din ahlak savunması bana. Aynı %99 müslüman çoğunluktan çıkmıyor mu bütün tecavüzcüler? Aynı insanlar izlemiyor mu ünlülerin orasını burasını tvde, başı açık kadınlara o..spu gözüyle bakıp sonra gidip laf atan adamın dinini imanını silker asarım ben. Birileri orta çağda kaldı, reform yüzü görmedi diye ben 2000li yıllarda bunlarla bu konuları tatışmayı geçtim aynı havayı bile solumak istemiyorum. Yani Allahın götü boklu arabanının 1500 yıl önceki kafasını bana empoze etmeye çalışan zihniyete inanmak bile istemiyorum.Hiç tahammülüm yok, olamaz da kimse kusura bakmasın. Ama yaygınlaşan, yükselişte olan kafa bu maalesef. Bir yandan vergiler saçma sapan artıyor, öbür yandan polis devleti oluyoruz. Sonra islami faşizm hayal bilmemne, gidin bi nazi almanyası tarihi okuyun nasıl oluyormuş bu işler. Beğenmiyorsan git diyenlere şimdiden söyliyeyim, ilk fırsatta gideceğim. Laf anlatmaya çalışmak saçma, müslüman "kardeşleri" ile hristiyan ingilizlerle bir olup savaşan bir ümrenin alışkanlıklarını savunan ve empoze etmek isteyen bir kitleye hiç lafım yok. Genelleme yapma konusunda da eğer bunları savunuyorsanız bu kategoriye giriyorsunuz gözümde diyebilirim. Liberolar ve sorospu çocukları da dahil buna. Saygılar.
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Asteroth said: Milli Gazete enaları yargılamış. burda bir espri harcanmış gasfgaf. inanılmaz adamlar ya.
becool Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Sly-one said: Benim anlamadığım hala 2 kol gördü diye aman kapatayım şunu biraz dinimize, hedemize hödömüze aykırı, hem tahrik olabilir erkekler DİYE DÜŞÜNEBİLEN çarpık zihniyetli adamın din ahlak savunması bana. evet diye düşünebilir.düşünme özgürlügüne saygı duymuyorsan faşistsin.herkez senin gibi düşünmek zorunda degil.
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 adam koldan TAHRİK oluyor bakırköye falan kapatmak lazım hem o da kendi kendine tahrik olsun o zaman banane kendi problemli. nasıl karışırsın sen başka bir insanın nasıl giyineceğine kendi sorunlu beynin yüzünden? bir de yaygınlaştırma çabaları var üstüne bunu. yuh artık, ben mi faşistim ? benimkisi sadece savunma, karşılık olabilir. bu ülkede faşist kim biliyoruz.
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 becool said: Sly-one said: Benim anlamadığım hala 2 kol gördü diye aman kapatayım şunu biraz dinimize, hedemize hödömüze aykırı, hem tahrik olabilir erkekler DİYE DÜŞÜNEBİLEN çarpık zihniyetli adamın din ahlak savunması bana. evet diye düşünebilir.düşünme özgürlügüne saygı duymuyorsan faşistsin.herkez senin gibi düşünmek zorunda degil. Böyle düşünüyorsan sen daha faşistsin. Bu durumda faşistin faşist olma özgürlüğünü savunmuş oluyorsun, bu durumda SLY'a laf söylemezsin.
maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 kollar dizler fln amma fantezik yerlermiş yeni öğrenmeye başladım.
becool Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 sg-1 said: becool said: Sly-one said: Benim anlamadığım hala 2 kol gördü diye aman kapatayım şunu biraz dinimize, hedemize hödömüze aykırı, hem tahrik olabilir erkekler DİYE DÜŞÜNEBİLEN çarpık zihniyetli adamın din ahlak savunması bana. evet diye düşünebilir.düşünme özgürlügüne saygı duymuyorsan faşistsin.herkez senin gibi düşünmek zorunda degil. Böyle düşünüyorsan sen daha faşistsin. Bu durumda faşistin faşist olma özgürlüğünü savunmuş oluyorsun, bu durumda SLY'a laf söylemezsin. lol çok komiksin.ben faşistin faşist olma özgürlügünü savunuyorum evet,eyleme geçmedigi sürece, sende bu durumda mor oluyorsun. ben zaten faşist olamazsın demedim,faşistsin dedim.faşizmi kendilerine yakıştıranlar yakıştırsın. sende yol al yada böyle 3.sınıf çocugu argümanlarıyla gelme.
becool Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Sly-One said: adam koldan TAHRİK oluyor bakırköye falan kapatmak lazım hem o da kendi kendine tahrik olsun o zaman banane kendi problemli. nasıl karışırsın sen başka bir insanın nasıl giyineceğine kendi sorunlu beynin yüzünden? bir de yaygınlaştırma çabaları var üstüne bunu. yuh artık, ben mi faşistim ? benimkisi sadece savunma, karşılık olabilir. bu ülkede faşist kim biliyoruz. bak kendine bile yalan söylüyorsun. bana göre de başkasının giyimine karışıyorsan bu kötü birşeydir ve engellenmesi gerekir. fakat gelelim yalanına, bu gazeteyi çıkaran insanlar,gazetesine reklam alıyorlar. bu reklamda gözüken kadınların kıyafetlerine karışmıyorlar. Bu fotoşoplanan kadınlar hala sokaklarında özgürce istedigini giyebilmekteler. bu yüzden lütfen yalan söyleme. ha sen dersinki karışan insanlar var. o insanlar tabiki kötü .
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 ya sen neyi savunduğunu bilmiyorsun ya tayyipten kıvırma sanatının inceliklerini iyi öğrenmişsin.
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 pedofililer dernek kurmuş hatta legal olarak faaliyet gösterebiliyolarmış bi avrupa ülkesinde. ülkeyi unuttum ama bakarım çok istek gelirse. 12 yaş üzerinin legal olmasını savunuyolarmış. böyle şeylerde sonuçta özgürlük bunları görebilmemiz lazım ama çok faşistiz lan =/. hatta UNICEF direk neo nazilerden oluşuyo zira derneğin kapanması için uğraşıyolar. cariyelerini çocuk parkından seçen kesimin(hüso? apo?) bazı şeyleri evrensel özgürlük olarak görmesi, karşı çıkıldığında arap temelli dinsel egoyla etrafa saldırması üstüne adaptasyon nedir bilmeden kendi yaşantısını etrafa dikte etmesi, lan hala mı yetmedi bi de üstüne kendini roma hukukuyla savunması ilginç bi tezat ve görüntü kirliliği oluşturuyo.
becool Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Overseer said: pedofililer dernek kurmuş hatta legal olarak faaliyet gösterebiliyolarmış bi avrupa ülkesinde. ülkeyi unuttum ama bakarım çok istek gelirse. 12 yaş üzerinin legal olmasını savunuyolarmış. böyle şeylerde sonuçta özgürlük bunları görebilmemiz lazım ama çok faşistiz lan =/. hatta UNICEF direk neo nazilerden oluşuyo zira derneğin kapanması için uğraşıyolar. cariyelerini çocuk parkından seçen kesimin(hüso? apo?) bazı şeyleri evrensel özgürlük olarak görmesi, karşı çıkıldığında arap temelli dinsel egoyla etrafa saldırması üstüne adaptasyon nedir bilmeden kendi yaşantısını etrafa dikte etmesi, lan hala mı yetmedi bi de üstüne kendini roma hukukuyla savunması ilginç bi tezat ve görüntü kirliliği oluşturuyo. pedofiliyle bu reklamdaki kadınların kollarını örtmeleriyle aynı kefeye koyuyorsan sevgiye ihtiyacin var.
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 eger o mesajdan pedofili ile bunu ayni kefeye koydugu anlamini cikartiyorsan senin bolca cin ali kitabina ihtiyacin var
Öne çıkan mesajlar