-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Daha once yazildi mi bilmiyorum ama : Sly'in jetskisi guzel bir ani olsa gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 erkek için : kasmıcan oluruna bırakıcan kız için: rahat ol o seni bulur(bordo bereli) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Off tamam hicbiriniz bilmiyorsunuz. Bir bulusma duzenleyin. Seminer havasinda size isin sirrini anlatayim. Cok paranizi alirim ama. edit : cirkinseniz bosuna gelmeyin, hem `cirkinsin sen bosa para verme.` demem, alirim paranizi hem de bir isinize yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 of kim fake'imle yazmis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 BonePART said: Ne warsa istanbulda war miirimağlıyorum ben ozmn,aha da basladım. N-c olur yahu daha genciz guzel olur yani,takma kafaya anam,öperim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narsil Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Asıl konuyu değil de şu İstanbul-Ankara(ya da genel olarak tüm şehirler) meselesini konuşmak istedim, zaten güzel kardeşim, can yoldaşım Azmodai(DVD'leri getir, camını taşlarım) hemen zırhı, mızrağı çekip şövalyelik uğruna meydana çıkmış ama bir iki kelime de benden çıksın dedim. Yıllardır bitip tükenmeyen bir hırs ve enerji içinde sürdü bu kavga. Hasbelkader doğdukları şehri ehlisalib seferlerini aratmayacak bir azimle savunan insanları oldum olası anlamamışımdır. Daha da anlamadığım kişiler ise kendi şehirlerine(ya da beğenilerine diyelim, zira bu durum müzik, sinema hatta oyun zevkinde bile söz konusudur) laf atılınca aynı şiddette savunma eylemine geçenlerdir. Sonuçta Ankara, dünyadaki -bir kaç nadir örnek harici- her başkent gibi bürokratik ve sıkıcıdır. İnsanların büyük çoğunluğu memur ya da profesyonel olduğundan gece hayatı çok aktif değildir, deniz olmadığından bununla ilgili zevklerden mahrum olunur, nüfus azlığı da karşılaşacağınız insanlar ve yaşam alanınız bakımından çeşitliliği azaltır. Fakat, bulunduğunuz yeri seviyorsanız dünyanın hiçbir "şeyi" sizi cezbetmez. Bulunduğunuz yeri sevmek de denizini, dağını taşını sevmek değil yaşadığınız insanları sevmektir eninde sonunda. Ankarayı geçtim, hayatımdaki insanları alın Timbuktuya koyun benim için yine ayrılmak istemeyeceğim bir şehir olur orası. İstanbul, dünyanın öyle ya da böyle merkezidir. Hem coğrafi hem de manevi olarak dikkatli bakarsanız hiçbir şehire böylesi bir şey bahşedilmemiştir. Tüm özenli çabalarımıza rağmen hala güzelliğini korusa da kendi yaşamından memnun bir insanı çekecek bir yönü yoktur. Fakat her insanın hayatında bir çok kereler görmesi,gezip dolaşması hatta mümkünse bir süre yaşaması elzemdir. Ana konuya bağlayalım. Bulunduğunuz yer bir dağın başı olmadığı sürece yakınmayı gerektirecek bir durum yoktur. Hatta gerektiğinde insanın kısmeti Çinden, Uraldan gelir. Sakin olup bu güzel yaz günlerinde gezinmek, Kuğulu Parkta kuğulara(ya da ördekler, kişisel seçim) simit atmak bünyeyi cevabı kendi içinde olan sorularla yormak yerine tavsiye edeceğim bir alternatiftir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ankara sux yalniz. azmo bile kurtarmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Ankara dunyanin ve galaksinin merkezidir ve Narsil kardesime tamamen katiliyorum. Bitmek bilmeyen denizi olmayan sehir sehir degildir edebiyatinizla delirttiniz adami yillarca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 kısmet tabi olur bi gün mutlaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 yazık lan manzara diyince aklıma deniz geliyor benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 N-c said: herkesin bi aşk hikayesi var ballandıra ballandıra anlattığı.. ama beni gerçktn okdr sevip el üstünde tutan, aradan zaman geçtiğinde hala anlatabilceim güzel şeyler yaşatan hiç olmadı... olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ya nasip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Sly-One said: yazık lan manzara diyince aklıma deniz geliyor benim. valla izmir de her türlüsü var =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 N-c said: porsuk said: N-c said: herkesin bi aşk hikayesi var ballandıra ballandıra anlattığı.. ama beni gerçktn okdr sevip el üstünde tutan, aradan zaman geçtiğinde hala anlatabilceim güzel şeyler yaşatan hiç olmadı... insanları dış görünüşü ile faliyetleri arasında bağlantı yok yanlış zamanda yanlış yerde olabilirsin bu yüzden senin kovalaman lazım bu sebepten dolayı benim neyim eksik gibi düşüncelere kapılma anladığım kadarı ile yeterince trent sevilmeyi hak eden bi insansın bu tür olaylar gençlikte genelde taktik olayıdır yani koş abi sevdiğin insanın peşinden kendinden veya gururundan bişey kaybetmessin sürekli koşarsın peşinden senin varlığını kabul eder en ufak yokluğunda seni özler keşke peşimden koşan o çocuk yanımda olsaydı der istikrarlı olmak şart herzmn sevdiğim adamın peşinde koşup onu el üstünde tuttum.. belki de ben yapılması gereken herşeyi fazlasıyla yaptığım için onlar bişi yapma gerei duymamıştır ne dersin? Erkeklerin pesinden kosmicaksin,en azindan bir erkegi elde etmek icin o kadar cok üstüne düsmiceksin bir erkegin.Onunla ilgilen ilgilen ilgilen sonra o ilgiyi kes bi bak o nasil essek gibi donuyor sana.kacan kovalanir hesabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 aynı şeyi kızlar için de diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hepsibu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 güzel ya da yakışıklı değilsindir. çirkinsindir yani ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Aşk hikayesinden ziyade başka şeyler eksik olabilir, onlar bir oturup düşünmeyi dene bence. İşe yaramazsa aynaya bak, öyle düşün. İkisinden biri işe yaramalı, mutlaka sıkıntıyı farkedersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar