Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 beta 5 cıktı hala explorer 7den hızlı deil firefox..
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 öyle ama bir de şöyle bir gerçek söz konusu : safari de operadan hızlı ;) ben hem opera hem safari kullandım ff'in zaten sux oldunu 1seneden önce farketmiştim.Ama firefoxu yine de destekliyorum sonuçta opera paralı bir browserdı ve yüksek ihtimalle firefoxun çıtayı yükseltmesi yüzünden free olmak zorunda kaldılar şimdi de giden paraların acısını çıkarıoz firefoxtan :D
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Darqainu said: öyle ama bir de şöyle bir gerçek söz konusu : safari de operadan hızlı ;) ben hem opera hem safari kullandım ff'in zaten sux oldunu 1seneden önce farketmiştim.Ama firefoxu yine de destekliyorum sonuçta opera paralı bir browserdı ve yüksek ihtimalle firefoxun çıtayı yükseltmesi yüzünden free olmak zorunda kaldılar şimdi de giden paraların acısını çıkarıoz firefoxtan :D eet bende safari-opera kullanıom. uplaod için safari özellikle malum yurt neti çok yawaş.
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 exporerden başka programlara ısınamadım ben yaa
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 IE7 kullanıyorum diğerleri sarmadı beni opera'da var onuda başka işler için kullanıyorum^^
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 shuTdoWnX said: IE7 kullanıyorum diğerleri sarmadı beni opera'da var onuda başka işler için kullanıyorum^^ 5 tane tabi ayni anda kapatinca hata veren bi browseri destekleyen insanlar war aramizda::o
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Anerchy said: shuTdoWnX said: IE7 kullanıyorum diğerleri sarmadı beni opera'da var onuda başka işler için kullanıyorum^^ 5 tane tabi ayni anda kapatinca hata veren bi browseri destekleyen insanlar war aramizda::o en iyisi kullanın mutlaka diye bişi yazmadım orda "sarmadı" dedim "beni" yani "kişisel" >:D<
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 opera kullanıyorum bilmem kaç senedir ama bu marka savaşları suxxx.. kim ne isterse onu kullansın(gerçi sayıca çok olmalarına rağmen ie kullananlara şaşıyorum)
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 shuTdoWnX said: Anerchy said: shuTdoWnX said: IE7 kullanıyorum diğerleri sarmadı beni opera'da var onuda başka işler için kullanıyorum^^ 5 tane tabi ayni anda kapatinca hata veren bi browseri destekleyen insanlar war aramizda::o en iyisi kullanın mutlaka diye bişi yazmadım orda "sarmadı" dedim "beni" yani "kişisel" >:D< O ZAMAN KİŞİSEL E YAZ!!!!!BİRBİRBİR
Öne çıkan mesajlar