Bither Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Beyler,kusura bakmayın belkide açılan ve cevabı olan bir kaç soruyu tekrar soracam ama okudum baktım tam olarak nedir ne değildir anlayamadım oyun hakkında bişeyler sormak yerine ben oyunu alıp denemeyi düşünüyorum daha önce linage2,guildwars,wow,swg,tabula rasa bunların hepsini denedim ama hiç birine nedense tam olarak ısınamadım sevmedim belkide sabırsız olduğum içindi şimdi Age of conan'ı araştırdım baktım çok hoşuma gitti şöyle görünen hali denemek istiyorum neyse fazla uzatmayım sormak istediklerim : Oyunu nası satın alabilirim bana paket olmasına gerek yok en hızlı şekilde en çabuk nasıl alabilirim direk key alabiliyormuyum Alınca download nerden yapıcam oyunu ve kaç gb indirecem Oyun tam olarak çıktımı ben buraya cevap verilir verilmez girip keyi satın alıp oyunu indirip başlayabiliyormuyum Cevapları olan soruları tekrar sorduğum için kusuruma bakmayın saygılarımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 www.gamersloot.net e gıreıosun key ı alıyosun sonra funcom un regıster sıtesıne gır oyuna kayıt ol. ayın sanırım 14unde 11ıde olabılır downloadlar baslıycak cekersın oyunu ayın 17snde oyune baslıosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 download bu aksam başlıyıcak bildigim kadarıyla client ortalama 14gb olucak ve offical releaseden sonrada bi 300mb patch olucak diye biliorum diğer arkadasın verdigi linkten key satın alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar