apple Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 frf nin acılımını ogrenebilirmiyim?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Freedom Rebel Fighters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 yeni pc aldıktan sonra bende pvp başlamayı düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 yok sadece Freedom Fighters=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 oyun gezer dergiside pvp serverda oyungezer clanı açacaklarmış.herkes pvp serverda olacak ne kadar enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin8 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 bi world of warcraft burning legion durumu seziyorum ama.. yok AoC o kadar kotu olamaz. Hatta kotu olamaz olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 frf , pve serverında olucak gibi gözüken o.. zaten "ganklemek" isteği gütmeyenler , adam akıllı pvp yapmak isteyenlerin de pve serverında olmaları lazım oyundan zevk alabilmeleri için. pve serverı diye , pvp olmıycak diye düşünmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 SWGde de pve mantığı vardı herkes istediği zaman dalamıyordu birbirine ama ben oradaki pvpyi hiçbir yerde görmedim, eminim göremem de 100vs100 bile oluyodu yani şehir dışında direk dalamıyosun diye kıytırık server olarak düşünülmesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 zor oyun bana gore diyen, riski, gank lenme olasiligi heyecanini bilen, hissetmek isteyen ve ayrica kendine ve ekibine guvenen pve degil, ffa pvp , en kotu rp pvp de olacaktir tavbi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin8 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 işin içine ffa girdimi rp daha tatlı geliyor insana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 GwindonSurion said: SWGde de pve mantığı vardı herkes istediği zaman dalamıyordu birbirine ama ben oradaki pvpyi hiçbir yerde görmedim, eminim göremem de 100vs100 bile oluyodu yani şehir dışında direk dalamıyosun diye kıytırık server olarak düşünülmesin.. swg deki pvp kadar sacma bir sey yoktu lutfen baska bir yerde gormemen de cok dogal haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 o.O diyorum sana burdan (bahsettiğim sadece precu için geçerli tabi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Zeppelin8 said: bi world of warcraft burning legion durumu seziyorum ama.. yok AoC o kadar kotu olamaz. Hatta kotu olamaz olmamalı. idd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 precu da jedi zamani oncesi normal char la cok pvp yaptigimi, ayrica pub9 oncesi jedi yla da pvp yaptigimi belirtip , ne kadar sacma bir pvp oldugunu tekrar belirteyim. swg community si ve roleplay ligi haricinde pve ve pvp faktorleriyle yerde surunen bir oyundu. -swg muabbeti yapmiyacam ama pvp icin gosterilecek en kotu oyun belki de- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 draedan said: zor oyun bana gore diyen, riski, gank lenme olasiligi heyecanini bilen, hissetmek isteyen ve ayrica kendine ve ekibine guvenen pve degil, ffa pvp , en kotu rp pvp de olacaktir tavbi ki. herkesin oyun zevki kendine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 draedan said: precu da jedi zamani oncesi normal char la cok pvp yaptigimi, ayrica pub9 oncesi jedi yla da pvp yaptigimi belirtip , ne kadar sacma bir pvp oldugunu tekrar belirteyim. swg community si ve roleplay ligi haricinde pve ve pvp faktorleriyle yerde surunen bir oyundu. -swg muabbeti yapmiyacam ama pvp icin gosterilecek en kotu oyun belki de- herkesin oyun zevki kendine =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 kaç tane server türü var? pve pvp ffa mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 3 tane PVP RP-PVP PVE server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 i r pvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 ffa ne ya haha paso herkes ffa demiş de ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 pvp ve pvp-rp de rp disinda bi fark yok ikisinde de ffa var, herkes birbirine dalabiliyor yani. ben düz pvp serverda oynayacagim burda ayarlariz bi server pvp de oynayacak olanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 özetle pve serverı: (bence akla en yatanı) "unity100" said: alin abi BI tane topic daha acik secik beyan ediyor : http://forums.ageofconan.com/showthread.php?t=94383 pvp ile pve serverleri arasindaki tek fark, pvp serverlerinde kimsenin pvp olmayan zonelerde corpse camping yapamayacak olmasi. pve serverlerinde pvp de olan hersey istisnasiz mevcut, siegeler, ffa pvp borderlands, pvp minigames, hersey. FFA= free for all herkesin herkese dalacağı yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 pve server in diger adi carebear server mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 ya zamanla ve oyuncu kitlesine göre anlaşılır hangi serverlarda oynamak daha mantıklı die. Şu an pvp daha cazip gelio ama harbiden corpse camp dır her saniye pvp den quest yapamamadır tarzı olaylardan insanlar bıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 corspe camp falan olmaz çünkü dirilince buff alıyon ne kimse sana vurabiliyo ne sen kimseye vurabiliyon full hp olup kendini hazır hissettinde silebiliyosun o buffı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar