di Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Selamlar, Az once fena sekilde tepemin atmasiyla ne wow kalmis durumda ne baska birsey. Account'un parasini aylardir ben odeyeyim, kraldan cok kralci tipler gelsin beni 15 kere oyundan dusursun. Neyse, pay to play seklinde oyunun kendisine para vermeyecegim tavsiye edilesi bir mmo aramaktayim. daha once mu online cabal online tipinde oyunlar oynadim, sevdim. yine benzer bir oyun aramaktayim. cabal online'a geri donmuyorum cunku goruntuler tatmin etse de oyun cok tek duze. aslinda wow + bc almak gecti aklimdan bir an ama oyle dolu dolu oynayamiyorum zaten is guc yuzunden. bosa para vermis olurum. oyle iste. tavsiyelerinizi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 2moons u deneyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 2moons degilde Dekaron deneyebilirsin 1 ay filan oldu open betaya geceli birde Rohan Online vardi, o da guzel diyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Guru said: 2moons degilde Dekaron deneyebilirsin 1 ay filan oldu open betaya geceli birde Rohan Online vardi, o da guzel diyorlar..ne fark varki dekaron japon 2moons eu serveri değilmi? yoksa tam tersimiydi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunterx Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Fark var 2moons eu ya kapadı kendini eski acc sahipleri oynayabiliyor ama yeni acılmıyor.Gametribe eu serverını actı dekaron olarak yani dekaron hem cin hem eu serverının adı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Rohan Online iyidir hoştur. Ama ob si ertelendi sanırım açıklama yapmıyorlar. 1-2 gün içinde açılırsa mutlaka dene derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar