veyr10 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Ellerinden öpüyorum unutmayın ki analar kutsaldır. Yarın da bildiğiniz gibi 11 Mayıs Annerler Günü anneciğinize onu sevdiğinizi gösteren birşey yapin ayrıca kusluk dargınlık varsa bitsin ne olursa olsun o sizin anneniz :S Örneğin benim gibi bir anne düşmanı bile annesinin değerini bilme ona gerektiği hakkı vermeli. Bu arada hediye olarak ne aldiniz yada aldiniz mi merak ediyorum? Ben annem tansiyon hastası olduğu için şu kola takılan otomatik tansiyon aletlerinden aldim baya kullanışlı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 tansiyon aletin hediye.. kardeş onu normal günde alsaydın keşke. daha anlamlı olurdu. bak anne seni ve sağlığını hergün önemsiyorum. Sadece önemli günlerde değil. ben? hiçbisi almadım.Özel günlere inanmam. Kutlu olsun Mutlu olsun. Hayırlı uğurlu olsun. Anamızdır taşımış karnında 9 ay. Aferin ona. Gaddarım evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 annenin adına sevindim anasını sevenler hediye alırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Quibble said: tansiyon aletin hediye.. kardeş onu normal günde alsaydın keşke. daha anlamlı olurdu. bak anne seni ve sağlığını hergün önemsiyorum. Sadece önemli günlerde değil. ben? hiçbisi almadım.Özel günlere inanmam. Kutlu olsun Mutlu olsun. Hayırlı uğurlu olsun. Anamızdır taşımış karnında 9 ay. Aferin ona. Gaddarım evet. Çiçek falan alacaktım abi güzel bir buket en az 60-70 milyon bizim buralarda ondan dedim bu tarz birşey alayim bir de normal zamanlarda maddi destek bulamıyorum. Evet! AÇIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Quibble said: hiçbisi almadım.Özel günlere inanmam. özel günlere hakaret edilmiş yasaklansın. inanmıyorsan bile saygı duy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 bana hergün özel walla =) ozmn niye hergün bana bişiler alınmıyor. İnanmam arkaşım banane :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 süpriz yapılıyomuş ya. sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 sdfsdfsd :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Quibble said: tansiyon aletin hediye.. kardeş onu normal günde alsaydın keşke. daha anlamlı olurdu. bak anne seni ve sağlığını hergün önemsiyorum. Sadece önemli günlerde değil. ben? hiçbisi almadım.Özel günlere inanmam. Kutlu olsun Mutlu olsun. Hayırlı uğurlu olsun. Anamızdır taşımış karnında 9 ay. Aferin ona. Gaddarım evet. bu ne şimdi ::o sevgilinin süprizini beğenmedin sanırım patiye kusuyosun zehrini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 herkez üstüme oynuyor.. =) ne alaka arkadaşım iki ayrı konu. çok beğendim süprizi kurt gibide açım walla. ama yinede özel günlere inanmıyorum :D edik: daha nasip olmadı süprizimi almak o yüzden biraz gerginim ama evet :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Cons said: Quibble said: hiçbisi almadım.Özel günlere inanmam. özel günlere hakaret edilmiş yasaklansın. inanmıyorsan bile saygı duy. saygı duy (:D bunu senden duydum ya gözlerim açık gitmez artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Quibble said: tansiyon aletin hediye.. kardeş onu normal günde alsaydın keşke. daha anlamlı olurdu. bak anne seni ve sağlığını hergün önemsiyorum. Sadece önemli günlerde değil. ben? hiçbisi almadım.Özel günlere inanmam. Kutlu olsun Mutlu olsun. Hayırlı uğurlu olsun. Anamızdır taşımış karnında 9 ay. Aferin ona. Gaddarım evet. ahauha herife bak ya gündem yaratmaya calıştı ve başardı auhahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar