yahþibey Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 her seferinde olmuyor ama ortalama dersek 20 açışta bir falan bios ekranın işlemcinin adının yazdığı vs ekran kalıyor neden olur bu sorun? aldığımız yere götürdük eksene adamlar hiç bişi yok biz bir çok kez açtık kapadık bişiy göremedik parçalarıda test ettik bişiy yok dediler anlamadım şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 overclock yaptin mi hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yahþibey Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 yok ellemedim girmedim o işlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 valla bana da oluyordu eskiden,ne diyesim bilmiyorum. hersey ok demisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yahþibey Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 sen napmıştın abi eskiden olurkene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 gitmistim bilgisayarciya,ramlerde oturaksizlik sorunu gibi bisi vardi benimkinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yahþibey Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 açsam iyice oturtsam yerine kurcalasam azcık uğraşsam belki yerleşmemiştir tam olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 belki güç kaynağında olası bir sorun olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 hatta elektrik hattınla ilgili bişeyde olabilir. bizede geliyor bazen öyle makinalar adam diyor ben açıyorum takılıyor reset atıyor diye ben açıyorum gayet normal açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yahþibey Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 ya pcnin takılı olduğu uzatma full dolu hatta o uzatmadan bir uzatma daha çıkıyor... eğer öyleyse sorunu nasıl çözeceğiz peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar