Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elemental Shaman Sorunları


Quardon

Öne çıkan mesajlar

Selamlar ;

Uzun bir süre resto oynayıp daha sonra elemental shamana geçmis biri olarak sorularıma baslıyorum.

Suanki karakterimde 891 spell up , 62 hit rating , yuzde 19.04 crit chance bulunuyor. Ayrıca unbuff olarak 8169 hp ve 8483 manası var. Sorularıma gelince, Elemental shamanlarda crit chance yuzde kac olmalı ? Hit rating yuzde 4 yetior bildigim kadarıyla.. Yabancı forumları arastırdım kafamı karıstırdım. Yardımlarınızı bekliyorum. PVE yapan bir guilddeyim. Yani isin kısası bu crit chance cok mu dusuk kalıyor ? Lightning capacitor var trinket olarak onu kullanıyorum eger onu kullanmazsam 21e geliyor crit chance . Hangi setup daha iyi olur ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

-51 hit rating yeterli (dranei isen 38), onu düşürmekle başlayabilirsin, hit gem felan varsa spelldamage ile değiştir.

-Crit olarak character sheet inde gorunen unbuffed critin %24 olması yeterli, talentlerin ve totem of wrathın ile buffsız %40 demek bu, daha fazlası da gereksiz, bunun yerine sp damage gitmen çok daha iyi.

-Thrashlerde lightning cabacitor, bosslar için ise Darkmoon Card : Crusade öneririm.

-Haste konusuna hiç girmiyorum, açıkçası ben de anlamış değilim daha iyi mi kötü mü olduğunu. Şu anki durumun için hiç haste gitmeyip critini %23 %24 aralığında tutup spell damageini maksimum tutmanı öneririm.

-Hyjal/Bt ye kadar badge itemleri senin için gayet yeterli olacak bir kaç item hariç, badge kasabiliyor isen genel dps meterda t6 seviyesine kadar birinci olursun.

Daha teknik ve ayrıntılı bilgi için : http://elitistjerks.com/f47/t20914-shaman_elemental/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...