Quardon Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Selamlar ; Uzun bir süre resto oynayıp daha sonra elemental shamana geçmis biri olarak sorularıma baslıyorum. Suanki karakterimde 891 spell up , 62 hit rating , yuzde 19.04 crit chance bulunuyor. Ayrıca unbuff olarak 8169 hp ve 8483 manası var. Sorularıma gelince, Elemental shamanlarda crit chance yuzde kac olmalı ? Hit rating yuzde 4 yetior bildigim kadarıyla.. Yabancı forumları arastırdım kafamı karıstırdım. Yardımlarınızı bekliyorum. PVE yapan bir guilddeyim. Yani isin kısası bu crit chance cok mu dusuk kalıyor ? Lightning capacitor var trinket olarak onu kullanıyorum eger onu kullanmazsam 21e geliyor crit chance . Hangi setup daha iyi olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 talent olarak restodaki %5 lightning critini aldı isen unbuffed %27-28 crit yetiyor. eğer lightning capa var ise bide revered da gelen %32 crit veren bir trinket vardı x'iri gift mi ne onu takarsan biraz dengeleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Anlatamadım sanırım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 19% crit + TLC >> 21% crit. lightning capacitorun procu lightning olduğu için lightning boltun etkilendiği her talenttan etkileniyor ve aynı crit şansına sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 shamanlarda crit chance yuzde kac olmalı diye sormussun bende talentla beraber bu olmalı min demişim eğer critin yetmiosa bunuda takabilirsin diye ek bi trinket sölemişim heralde ben anlatamadım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 -51 hit rating yeterli (dranei isen 38), onu düşürmekle başlayabilirsin, hit gem felan varsa spelldamage ile değiştir. -Crit olarak character sheet inde gorunen unbuffed critin %24 olması yeterli, talentlerin ve totem of wrathın ile buffsız %40 demek bu, daha fazlası da gereksiz, bunun yerine sp damage gitmen çok daha iyi. -Thrashlerde lightning cabacitor, bosslar için ise Darkmoon Card : Crusade öneririm. -Haste konusuna hiç girmiyorum, açıkçası ben de anlamış değilim daha iyi mi kötü mü olduğunu. Şu anki durumun için hiç haste gitmeyip critini %23 %24 aralığında tutup spell damageini maksimum tutmanı öneririm. -Hyjal/Bt ye kadar badge itemleri senin için gayet yeterli olacak bir kaç item hariç, badge kasabiliyor isen genel dps meterda t6 seviyesine kadar birinci olursun. Daha teknik ve ayrıntılı bilgi için : http://elitistjerks.com/f47/t20914-shaman_elemental/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar