Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Ya beyler baydir aklimda olan bir oyun var ama başlık açıp açmama arasında kalmıştım uzun aylar boyunca ve bulamadım oyunu... Oyun eski bir oyun. Böyle platform tarzı bir oyundu..Yonettıgımız karakter yesıl bir tipti 3 ayak ve el parmagı olan bır eleman.Odysses gibi birşey diyesim geliyor ama diyemiyorum.:S Böyle sıyah maskelı,maskenın ıcınden ahtapot gıbı uzantıları olan belden asagısı robotumsuelınde taramalı tüfek olan tipler vardı.Hızlı olup tuzaklardan atlayıp hoplayıp egılıp gecıyorduk...Elemanlara yakalanmadan ilerliyorduk..Timing önemliydi oyunda ve 2. side çıkmıştı. Oyunda bıze benzeyen yeşil arkadaşlarımızıda kurtarıyorduk...Hatta bir ses de kalmış aklımda oyundan GLUP diye (:P) Hlp me plx hatırlayan olursa en azından soylesın ::o Çekip oynamak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 oddworld abe's oddyssey ve exodus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 duke nukem forever değil miydi o? lol canım sıkılıyor evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 oddworld abe's oddyssey evet ! cok sagol ya :D /kiss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 aaa arcane e bak benim mesajı silip kendi yazmış :P çamur mod. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Off süper oyundu bu yaa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 osurtuyoduk bi de bunu muhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 bi dakka ya arcane in suçu yokmuş.başlık iki yere açılmış ben diğerine yazmışım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 of kaç kere bitirdim çok severim deişik sonlarını görecez die kanser edio bazı yerlerde adam öldürmemeye kasmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar