slayeer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 meraba herkese :), nassınız?[signature][hline]Handmade cymbals from Turkey davul nubisi [Bu mesaj slayeer tarafından 07 February 2004 19:34 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Hoşgeldin :) Nasıl olalım işte ygraşıyoruz server ın açılmasını bekliyoruz felam :) Alıntıla
Llama Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 hosgeldın[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Alıntıla
slayeer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 haklı olabilirsin ama bir sorun olcaktı slayer adında üye olmak istedim bu isim var dedi.sonra arattım slayer isminde hiç kimse çıkmadı!slayer__ diye birisi çıktı.neden slayer isminde üye olmadım?[signature][hline]Handmade cymbals from Turkey davul nubisi Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.