Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WTS Dranei Shaman T6/T5 - 4/5 Vangefull ....

olorin84

Öne çıkan mesajlar

selamlar Race dranei female dünya tatlısı bir chardır.
Main Spec: Enhancement
pve:
T6 Head
BT non-set epic omuzluk (hunter t6sı cakması)
T5 Chest
Badge reward fist weapon seti ayrıca alardan axe ile mercilles 2.60 lık axe
band of eternity (scale of sands rep yüzüğü)
Diğrer ring BT Bloodboil den
Boots Mother Shahraz BT
pants t5
eldiven naj'entus tan BT bossu oda tüm pve gearı epic/rare gemlere sahiptir enchantlidir
pvp
4/5 Vangefull set omuzluk haric omuzluk mercilles full vindicator tüm gemler epic ve raredir 60 badge e alınan pvp cloakı wardır

Elemental
Full S1 1 parca vangefull full enchant +40 spell dmg +20 spell dmg pantalona +35 gibi Full vindicator 850+ spell dmg 23 crit yine 60 badge a alınan spell dmg cloak ı pve için bikac non set epicler mevcut bankada

Resto
Full S1 silaha +81 falan tüm enchantları yapılı Full vindicator ve 60 badge e alınan healing cloakı pve için full epic gear bankada ssk/tk kalitesinde

Chardaki Tüm pvp yüzükleri +4 all stats/20 healing/12 spell dmg enchantları basılmıstır

Görüldüğü üzre tüm specler için pvp gearı bulunmaktadır tüm gearlar en kaliteli enchantlar ve gemlerle döşenmiştir

ayrıca bankada bircok epic item vardır saymadığım

Charda birikmiş 3200 arena point / 75k honor point bulunmaktadır

Char tertemiz bi acc ye transfer edilmiştir daha kredi kartı ödemesi bile yapılmadı hala bedava oyun süresi dvm etmekte mail/gizlisoru/CD-keyler ad soyad herşey mevcuttur

Armory'i adettendir diye veriyorum hangi gearın karsınıza cıkacagı belli olmaz o yuzden ciddi ilgilenenlere oyun için gösterebilirim acc yi

Armory: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Frostwhisper&n=Victusa

Fiyat için 550 ytl uygun diye düşünüyorum tabi kırıcı olmamakla beraber yoruma acıktır

Ilgilenen arkadaşlar bana pm le burdan ulaşsın

saygılar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...