Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wow da fps sorunsalı


heracles1986

Öne çıkan mesajlar

bi çok şey olabilir sebep.

daha önce fps iyidi şimdi düştüyse. hard diskini kontrol etmeni öneririm, 1-2 gb boş yer mutlaka olsun.

defrag edebilirsin bi hard diski kendine gelsin dosyalar.

bilgisayarın içini açabiliyosan, açıp bi tozunu al, özellikle fanları.

ondan sonra değişik ekran kartı sürücüleri deneyebilirsin. son çıkan sürücüler her zaman en iyi sonucu vermeyebiliyo.

ben oyunu 4 sene önce aldığım laptop ile oynuyorum. 512+256 ram var ve çok iyi olmayan bi ati 9600 mobility ekran kartı.

fpsm 10 un üzerine çıkmıyodu bi aralar. değişik ekran kartı sürücüsü ve fan temizliği ile şu an 40-50 civarı değişiyo raidlerde ve normal mekanlarda. büyük şehirlerde tabi lag biraz olabiliyo ama o da normal sanırım benim pc için.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

x1900xtx kullanan ben ve offical forumlarda benim gibi bir sürü insan bile kalabalık yerlerde 25 boş mekanlarda 50-60 fps civarında değerler görüyorken sanırım sevinmelisin. Bence bunun ekran kartından ziyade oyunun grafik motorunun çuvallamasıyla bir ilgisi var. Ha diyeceksiniz ki ayarları kıs evet ayarları kısınca fps inanılmaz yükseliyor fakat ben bu kartla maksimum ayarlarda oynayamayacaksam ne diye zamanında çuvalla para verdim ? İşe yarayacağını bilsem yeni bir ekran kartı alacağım ama forumlarda gördüğüm kadarıyla hiçbirşey değişmiyor. Benim yeni paketten tek umudun grafiksel düzenlemelerle bu saçmalığı giderip düzgün performans alabilmekti hatta dx10la ilgili en ufak bir adım atılacak olsa uyumlu bir kart almayı bile çok arzu ediyordum. Görünen o ki bu sadece bir umut olarak kalacak hala o grafiklerle oyuna devam edeceğiz. Niye ? Herkese hitap etsin diye. Etsin tabi etmesin demiyoruz ama bir yama ya da farklı bir sürüm çıkarıp daha iyi görüntü elde etme imkanı bize sunulsa kötü mü olur ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

WTF klasorunu gözden geçir, kullanmadıgın addonların configleri orda gereksiz ram yiyor. Addonları disable etmek yeterli değil. WTF/Saved Variables klasorunde kullanmadıgın tum addonların dosyalarını sil.

Bilgisayarın fanlarını kontrol et, bilgisayarın, özellikle ekran kartın cok ısınıyorsa fps düşer.

HD de boş alan kalmasına özen göster.

Çalıstır ekranına "msconfig" yaz; acılan ekranda startup-başlangıç- tan istemediğin, hatta antivirüs hariç hepsini deactive et.

Bunları yaptıktan sonra fps de değişiklik olmaz ise b,lgisayarını upgrade etmen gerekli :S
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...