Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Ya beyler baydir aklimda olan bir oyun var ama başlık açıp açmama arasında kalmıştım uzun aylar boyunca ve bulamadım oyunu... Oyun eski bir oyun. Böyle platform tarzı bir oyundu..Yonettıgımız karakter yesıl bir tipti 3 ayak ve el parmagı olan bır eleman.Odysses gibi birşey diyesim geliyor ama diyemiyorum. Böyle sıyah maskelı,maskenın ıcınden ahtapot gıbı uzantıları olan belden asagısı robotumsuelınde taramalı tüfek olan tipler vardı.Hızlı olup tuzaklardan atlayıp hoplayıp eglıp gecıyorduk...Elemanlara yakalanmadan ilerliyorduk..Timing önemliydi oyunda ve 2. side çıkmıştı. Oyunda bıze benzeyen yeşil arkadaşlarımızıda kurtarıyorduk...Hatta bir ses de kalmış aklımda oyundan GLUP diye :D Hlp me plx hatırlayan olursa en azından soylesın :D Çekip oynamak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 mmo mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 poff iş sersemliği yanlış yer.Silinirse başlık sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 hem bilgisayar oyunlarına hem mmo bölümüne acmıssın baslık. yakısmıyo bak bi daha soylemeyiz aradıgın oyunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Ben o oyunun Cd sinin Alexi Septimusun klasik eski oyunlar koleksiyonundan çalıp nostalji yapmıştım geçen sene. Akşam bi ariyim cd yi bulursam yazıcam ismini. edit: Zaten yazılmış diğer topiğe tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 toggie said: hem bilgisayar oyunlarına hem mmo bölümüne acmıssın baslık. yakısmıyo bak bi daha soylemeyiz aradıgın oyunu :) iş yüzünden ya :D bu aralar frekanslarım karışıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar