Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Disconnect

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Latency başlığında bişi göremedim şu an durumla ilgili. Aslında tamamen lag mı emin de deilim o yüzden buraya yazıyorum. Sitelere vs erişimim iyiyken oyuna girerken o connected yazısı bile minimum 1dk kalıyor. Giriyorum 1.5k - 2k ms ve ardından dc. Nedendir bilen var mı? Yani lag olur tamam da dc olayını çözemedim.
Mesaj tarihi:
Bende de garip bir sorun var Oyunun icinde 100ms ile oynarken her 15 20dk bir 1dk laga giriyorum biraz daha uzun sürerse DC oluyorum sonra giriyorum tekrar 100 120ms gösteriyor
Mesaj tarihi:
Aynı sorun bizdede var. Yalnız bizdeki biraz farklı. Ben your-freedom proxysi kullanarak oynuyorum, problemim yok. Evdeki diğer arkadaşlarımdan biri sorunsuz oynuyor. Diğeri ise oyuna normal bağlandığında disconnect oluyor 10 sn sonra falan. Zaten büyü falan yapamıyor. Your-freedom proxysi ile bağlandığında ise logging to game server ekranında takılı kalıyor, tüm realmlerde böyle gözüküyor. Aynı ağ üzerinden bağlanan 2 bilgisayarda problem olmaması, birinde problem olması kafamda soru işaretleri bıraktı :) Var mı bilgisi olan ?
  • Yeni Oluştur...