_Rion_ Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Latency başlığında bişi göremedim şu an durumla ilgili. Aslında tamamen lag mı emin de deilim o yüzden buraya yazıyorum. Sitelere vs erişimim iyiyken oyuna girerken o connected yazısı bile minimum 1dk kalıyor. Giriyorum 1.5k - 2k ms ve ardından dc. Nedendir bilen var mı? Yani lag olur tamam da dc olayını çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 bugün hiç giremedim o derece az önce gene denedim yok girmiyo bile :) neden anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fatal_error Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 bence abi hafta sonu oldugundan genelde boyle sorunlar haftasonları ortaya cıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Hayır tamamen yurtdışı bağlantısı olsa dl de yapılmaz ama dl yapıyorum sorun yok wowa giriyorum daha dorusu giremiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Bende de garip bir sorun var Oyunun icinde 100ms ile oynarken her 15 20dk bir 1dk laga giriyorum biraz daha uzun sürerse DC oluyorum sonra giriyorum tekrar 100 120ms gösteriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 ayni sorunu ben 3 gundur yasiyorum.cildirmak uzereyim.sitelere duzgun giriyor oyuna girince daha baglanmadan disconnect oluyor.caresini bilen varmi? varsa bir yardim lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DasDa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Aynı sorun bizdede var. Yalnız bizdeki biraz farklı. Ben your-freedom proxysi kullanarak oynuyorum, problemim yok. Evdeki diğer arkadaşlarımdan biri sorunsuz oynuyor. Diğeri ise oyuna normal bağlandığında disconnect oluyor 10 sn sonra falan. Zaten büyü falan yapamıyor. Your-freedom proxysi ile bağlandığında ise logging to game server ekranında takılı kalıyor, tüm realmlerde böyle gözüküyor. Aynı ağ üzerinden bağlanan 2 bilgisayarda problem olmaması, birinde problem olması kafamda soru işaretleri bıraktı :) Var mı bilgisi olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Reinstall mı yapsak netsek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DasDa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Bağlanmayan makineye format bilet attık :) işe yaramadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Ben de 1 kadar önce sildim az önce girdiğimde daha dorusu giremediğimde çaktım reinstall işe yaramıyo netsek : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar