sigisMoNd Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 kitaplari okuyan, uzerinde calisma yapmis olan var mi? donem odevi icin lazim da. internette ve forumda arama yaptim ama bulamadim ilgili bisiler :( yardim eden olursa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 kendim buldum:D ilerde baskasina lazim olursa yararlanir TIK sifre www.buyukforum.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 İkisini de okudum. Zaten kısa kitaplar ve bence okunması gereken iki Yusuf Atılgan romanıdır. N tür bir ödev yapıyorsun? Yusuf atılgan'dan bir psikolojik ya da sosyolojik analiz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 yalnızlık ve yabancılaşma konusunu işliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar