Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DIANA 4+1 Modifiyesi

SchekiLL

Öne çıkan mesajlar

Selamlar

Şu an bilgisayarımda kullandıım diana 4+1 in bassını az buluyorum ve bikaç düşüncem war... Ben aynı wooferı 2 tane dandik hoparlöre kendim bağlayıp kullanmıştım we süperdi.. Yani bunun hoparlörlerinin sesi çok çıkıyo. Şöle bişi yapabilirmiyim; wooferdan hoparlörlere giden 4 tane kabloyu kulaklık vs. de bulunan bi ses ayarına bağlayıp wooferdan sesi sonuna kadar açıp ordan kıssam yani bass full ama tizi kıssam bass daha çok duyulsa? bu olur mu we olursa nası yapar/yaptırırım..
Weya bassı artırmak/safi hoparlörleri kısmak başka bi fikriniz??

Bişi daha war. Elimde 2 tane hoparlör war kutu içinde carrefourdan almıştık bikaç sene önce.. Bunların kaç watt olduunu bilmiyorum kutudan çıkardım arkasında yazmıyo nası örenebilirim?? Bunu dianaya bağlamıştım amfisi yanmıştı 2 günlüktü daha bozuk bu diye değiştirmiştim bunu sağlıklı bi şekilde nası bağlayabilirim (DIANA 4+1e)

Saygılar...
Sosyal ağlarda paylaş

bass ayarlari icin ses kartinin master volume si altinda advanced e basip ayarliyabilirsin.. yada equalizer programi kurarsin ama ses bguk gelir cok..

dianayada istedign hoparlor yada kulakligi baglarsin AMA ayni empedansta olup max guc degerini gecicek sekilde acmiycaksin sesini[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...