replikas Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 yaw dün bahsettiğin surf oyununda bugün sorun çıktı dün oyunu çok güzel yükledim oynadım bugün tekrar açtım ve siyah ekran çıktı biraz bekledim bişeyler oldu ve Kelly Slater's Pro Surfer was unable to initalize graphics engine dedi.başka bilgisayarda denedim doğrudan bu hatayı verdi.[signature][hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 bugun dalga yoktur denızde :D mhuahuha[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
replikas Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 öfff rexx yani batırdın![signature][hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Ne yapııyım olm alla alla Neymıs Surf oynuyomus Da bılmem ne alla alla :lol:[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Ekran kartından kaynaklanıyor onu soyleyebilirm sana buradan ancak.[signature][hline]"Don't be afraid, it just a thundersto-" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar