GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Quest yardımları da bu konuda toplaşsın şimdilik open betada server:1 deki arkadaşlar Pool Of Black Blood questindeki The Greater One ı öldürmemde yardımcı olacak biri varmı? lvl 13 lazım zor yer çünkü quest yoksa alırız =) nick: Gwinerosa (Demonologist) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 GwindonSurion said: Quest yardımları da bu konuda toplaşsın şimdilik open betada server:1 deki arkadaşlar Pool Of Black Blood questindeki The Greater One ı öldürmemde yardımcı olacak biri varmı? lvl 13 lazım zor yer çünkü quest yoksa alırız =) nick: Gwinerosa (Demonologist) zor be adamım, ordaki adamlar lvl 16, teker teker çekiyosun dikkatli olursan, ama son adam yani Greater One'in yaninda 3 add'i var.. Ayrıca çok hızlı spawn oluyorlar, yani birer birer öldüreyim ama ben de öleyim tekrar geleyim demek imkansız.. Ben hepsini öldürdüm, dışarı çıkayım dedim ilk girdiğim koridor tamamen respawn olmuş!! doh :S topukladım kaçtım... ama 3-4 kişi bulabilirsen belki olabilir, kolay gele.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 işte millet konuşmuyo sanki player değil hepsi mob bulamıyorum grup 2lvl 13 1lvl 10 ile o herife kadar gittikte yanlış pulldan yattık hepimiz =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 eheheh, gwindon oyle bi durumda gordugun herkesi party'e invite edicen ya, aynı seyi kesmek icin parti yapmak yerine ilk vurusu yapıp mob'u calmaya calısıyo tum sefiller eheh =), party'e aldıktan sonra da hic konusmuyorlar, mantıken hicbir sey degismiyor yani =), ama herkesin kill'i herkese yarıyor =)... ben gittim mal gibi server 4'te actım =), kimse yok mu yaw server 4'te eheh... edit: gwindon, yazdıgını yanlıs anlamısım, sen bana bakma, kafam sacma sapan benim bugun eheh =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 ya şu chat sisteminin GERİZEKALILIĞI yüzünden millet attığım telleri de görmüyo chat sistemi değişmeli.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar