Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Star'ı açın bir program var yaşlı bir amca oturuyor koltukta eş arıyormuş kendisine konuşmasını dinleyin gülmekten yaş geldi gözüme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 programı silahla basmak geliyo içimdne bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 ben egleniyorum ve tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 konuşturmuyolar amcayı ya bi konuşsa .Amca birebir züğürt ağanın babası :D . Bana kadın bulun diyo kim,nasıl olduğu fark etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 19 yaşında hiç evlenmemiş kızlar bile geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 flash tv de idi sanırım programın aslı... böle jüri var 1 0dakkada bir sahneye fırlayıp KISKAANAAAANLAAR ÇAATLASIN diye böörüolar bi teyze var idolum güneş gözlüğü düşmüyor yüzünden... acaba ne kadar veriolar 5-10 milyar verirler heralde o kadar rezilliğe(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 scum of the earth! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 sunucuyu avuclayan amca mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 onu niye çıkarsınlar bi daha yahu diğer tarafı avuçlasın diye mi? =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Stardaki ebru daha once flashta cikiyordu desti izdivac diye. programin aslı aslinda flash tvde fakat sunucu stara gecti. Eskiden beri izledigim guzel bir program fakat suan her ikiside bence sıkıcı oldu. Stardaki sunucu eski kanalina donerse bence daha eglenceli olabilir. Flashtaki desti izdivac sunucuyu bi kere degistirdi yeni gelen daha salak bisi cikinca eskiyi tekrar getirdi. Not verecek olursak sunucu bakımından ebruya 7/10, flashdaki sunucuyada 4/10 felan veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Efsane Emin amca çıktı açın star'ı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 aaha avuçlayan bu diilmi işte:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Yok bu o degil ama çok fena azmış bu :P Kendide diyo zaten kadın olsunda fark etmez nasıl olduğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 izliyorum :D ahah çay içerken koklayam, otururken koklayam diyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 sunucuyu avuçlayan mı olmuş bu programda ohaehuuhae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 oldu oldu. amcanın birisi esra nın memeyi kaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 youtube'da falan var mı merak ettim =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 ohaa hem de memeyi ::o asuhausha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Silphatos said: youtube'da falan var mı merak ettim =p ben de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 var var. "esro erol izdivaç meme avuç" yazın cıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 mehmetorhan15 (2 weeks ago) Show Hide 0 Poor comment Good comment Marked as spam Reply nolcak bi defa dede ellesin dasuhfasdhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 müptelası oldum programın. her gün kacırmıycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Tesettürlü, 5 vakit namazında allah korkusu olan bir bayan istiyorum. Kurbanınız olayım başımı bağlayın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 www.habibimol.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Spastik_Serce said: var var. "esro erol izdivaç meme avuç" yazın cıkar. >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar