odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 sen balanceı da aldın dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Evet balance'ı da aldım belki bütün sebep budur =S ona hiç dikkat etmemiştim tekrar özür diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 yani ben collector edition aldığım için , gitti 10 dolar :S neyse sağlık olsun. 39 dolar daha aynı oyuna ayıramayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 bide maili aç göstersene sylian anlamadım ben böyle kanıt isterim nihoha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camoka Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 balance ne ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 oyunu nasil download edecez peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 23 üne kadar yüklemiş olursunuz ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Sylian said: Evet balance'ı da aldım belki bütün sebep budur =S ona hiç dikkat etmemiştim tekrar özür diliyorum. Bırsey sorucam aldıgın keyle account u actın mı? Early access olduguna emınmısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Abi eminim yahu öeh, [img=http://img139.imageshack.us/img139/7353/untitle222dod0.th.jpg] Ama gamersloot'dan pre-order etme sanırım balance'ı almadan göndermiyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Benim orderları iptal etmişler proxy üzerinden bağlandığım için :) 2 3 gün içinde paranızı geri iade edicez diyolar. Şimdi proxy kullanmadan tekrar sipariş versemmi acaba parayı geri yatırmalarını beklemeden arkadaşlar güvenilir site demiş ama tekrar bir soruyım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 bende aldım pre order mamutlusundan, balance yi ödemeden key gelmiyor yani 9 ve 39 luk iki ayrı alım yapıp tek bir key alacaksınız. O keyi gidip aoc resmi sitesine girip account u aktive edeceksiniz. Bu arada isterseniz o alanda gidip early accessi sececeksniz. Olay budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Key geldi, EarlyAccess(bunu oyunun sitesinden alıyorsunuz) ve mamut vs. veriyorlar, onaylıyorum. Yalnız dendiği gibi balance'ı da satın almanız lazım. Buna ilave olarak oyunun resmi sitesinde keyinizle hesap yaratırken veya yarattıktan sonra 5 dolar gibi bir fiyata early access satın alıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 https://gamersloot.net/catalog/product_info.php?cPath=269_384&products_id=1485 şimdi bunu alınca mı gelecek mamut ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 onu bıde balance ı alınca. 49 dolar tutuo hepsı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 vazgeçtim iibeyden alıcam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 gamersloot 10 numara ben de biraz önce hallettim, erken başlama + preorder bonusları herşey dahil 15-20 dk sürdü. açtım accountu bekliyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 ebayde 20 dolar o balance olayını anlamadım o ney??? =/ GwindonSurion said: https://gamersloot.net/catalog/product_info.php?cPath=269_384&products_id=1485 şimdi bunu alınca mı gelecek mamut ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 oyun mu 20 dolar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Shewky oyunu satın almadan pre-order code yollamıyorlarmış, İlk önce 9 dolarlık olanını satın alacaksın hemen sonra 39 dolarlık olanını satın alacaksın ki sana pre-order code yollasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 ben oyunu aldım ama :D ohoo almıyorum ben dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 adamlar zengin oldu haybeden ben istesem verirmisiniz 9 ar dolares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ediz1 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 merhaba bilen vasa yardimci olabilirmi ben game.co.uk dan pre order yaptim ve orda bonus binek ve 8 slot canta verildigi yaziyordur suan early acc icin aoc sitesinde pre-order keyinizle girip early acc alabilirsiniz(para vererek) peki bu game.co.uk dan nasil pre-order key alabilcem yada bu islem nasil oluyor tesekkurler not..game.co.uk mail attim 2 kere hala bir cevap alamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 onlar sana yollayacak key'i, ben de play.com'dan aldım, ama hala key konusunda tık yok yaw :... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Gamersloot dan aldım şimdi adamlar proxy kullanıyom diye kıllandılar benden id ve kartın resimlerini istediler maille gönderdim keyimi verdiler hemen. umarım bu indirecegimiz clientla gireriz oyuna yoksa yandım valla bide dvd leri ara dur işin yoksa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Valla dediğim gibi illegal bir dükkan, geçen sene wow tbc başlamadan 2 gün önce bütün dosyaları torrent olarak yükleyip müşterilere yollamışlardı. Umarım aoc ile ayın 17sinde aynısını yaparlar 6 günde torrentle 16gb ancak iner zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar