Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Early-access kodları 9 dolar.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sylian said:
Evet balance'ı da aldım belki bütün sebep budur =S ona hiç dikkat etmemiştim tekrar özür diliyorum.

Bırsey sorucam aldıgın keyle account u actın mı?

Early access olduguna emınmısın?
Mesaj tarihi:
Benim orderları iptal etmişler proxy üzerinden bağlandığım için :)
2 3 gün içinde paranızı geri iade edicez diyolar. Şimdi proxy kullanmadan tekrar sipariş versemmi acaba parayı geri yatırmalarını beklemeden arkadaşlar güvenilir site demiş ama tekrar bir soruyım dedim.
Mesaj tarihi:
bende aldım pre order mamutlusundan, balance yi ödemeden key gelmiyor yani 9 ve 39 luk iki ayrı alım yapıp tek bir key alacaksınız.
O keyi gidip aoc resmi sitesine girip account u aktive edeceksiniz. Bu arada isterseniz o alanda gidip early accessi sececeksniz. Olay budur
Mesaj tarihi:
Key geldi, EarlyAccess(bunu oyunun sitesinden alıyorsunuz) ve mamut vs. veriyorlar, onaylıyorum.

Yalnız dendiği gibi balance'ı da satın almanız lazım. Buna ilave olarak oyunun resmi sitesinde keyinizle hesap yaratırken veya yarattıktan sonra 5 dolar gibi bir fiyata early access satın alıyorsunuz.
Mesaj tarihi:
Shewky oyunu satın almadan pre-order code yollamıyorlarmış,

İlk önce 9 dolarlık olanını satın alacaksın hemen sonra 39 dolarlık olanını satın alacaksın ki sana pre-order code yollasınlar.
Mesaj tarihi:
merhaba bilen vasa yardimci olabilirmi

ben game.co.uk dan pre order yaptim ve orda bonus binek ve 8 slot canta verildigi yaziyordur suan early acc icin aoc sitesinde pre-order keyinizle girip early acc alabilirsiniz(para vererek) peki bu game.co.uk dan nasil pre-order key alabilcem yada bu islem nasil oluyor

tesekkurler

not..game.co.uk mail attim 2 kere hala bir cevap alamadim
Mesaj tarihi:
Gamersloot dan aldım şimdi adamlar proxy kullanıyom diye kıllandılar benden id ve kartın resimlerini istediler maille gönderdim keyimi verdiler hemen. umarım bu indirecegimiz clientla gireriz oyuna yoksa yandım valla bide dvd leri ara dur işin yoksa :)
Mesaj tarihi:
Valla dediğim gibi illegal bir dükkan, geçen sene wow tbc başlamadan 2 gün önce bütün dosyaları torrent olarak yükleyip müşterilere yollamışlardı. Umarım aoc ile ayın 17sinde aynısını yaparlar 6 günde torrentle 16gb ancak iner zaten.
  • Yeni Oluştur...