SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 balonumu geri verin maksadım 1 balonumu geri almak 2 gereksiz post kasmak 3 öylesine içimden gelen konu açmak ve balon isteğinin bir anda birleşmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 geçti artık geçti sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 son savaşçıkendine gel bu sen olamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 1. balonun patladı bizde değil. 2.Garbage da post kasılmıyor. 3.İçini ... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 bak kuşlu muşlu bu daha güzel sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 aman istemiyorum ya bu sefer de balona bakıp her farklı görüşe sen fakemisin aaa senin balonun varolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 töbe de balonun varolur falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 lan bu herif 1k mesajı ne zaman kastı? Şimdi benim oyumla bunun oyu bir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 +1 yaza yaza bile kasmış olsa bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 PassivE_KesH said: lan bu herif 1k mesajı ne zaman kastı? Şimdi benim oyumla bunun oyu bir mi? yiter lan olmaz lan ben ilk savaşçılardanım 4 yıldır burdaym lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 PassivE_KesH said: PassivE_KesH said: lan bu herif 1k mesajı ne zaman kastı? Şimdi benim oyumla bunun oyu bir mi? yiter lan olmaz lan ben ilk savaşçılardanım 4 yıldır burdaym lan 03/01/2006 14:41 senin matematik hocana ....... diyesim geliyor. ben senden önce kayıt olmuşum biraz destekli salla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 SON_SAVASCI said: PassivE_KesH said: PassivE_KesH said: lan bu herif 1k mesajı ne zaman kastı? Şimdi benim oyumla bunun oyu bir mi? yiter lan olmaz lan ben ilk savaşçılardanım 4 yıldır burdaym lan 03/01/2006 14:41 senin matematik hocana ....... diyesim geliyor. ben senden önce kayıt olmuşum biraz destekli sallao ruhen burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar