Xo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 bu işlem için 2 account'un hangi bilgilerinin uyuşması gerekli ? Bir de account değişikliği yaparken ekstra ücret ödemeden realm de değiştirebiliyor muyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 soyad, realm değiştirebiliyorsun evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 2 accounttaki soyadların aynı olması gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam ahh cons yazmış zte körüm resmen xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 ben yaptım 2 gün önce aynı realm e getirdim soy adı tutması gerek birde secret q sunu soruyor sana diğer acount un Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 şimdi şöyle bişi var :s soyadım da "ö" harfi oldugundan ve acc management da soyadı bloke edip göstermediğinden kafam karışık acaba ben "o" olarak mı yazdım "ö" mü bilmiyorum ;/ blizzard'a mail falan atıp bunu düzeltebilir miyim :(:( hepl pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 /bump yok mu bunu nasıl çözeceğimi bilen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 e at sorana kadar atmıstın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 derdimi anlatan bir form yazdım. Umarım hangi soyad ile aldıgımı bildirirler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar