Zeppelin8 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 forumda server isimleri icin vote var. rp-pvp serveri icin turan'a oy verdim :) ilgilenen olursa asagidaki linkten stickylere girip oy yollasin. http://forums.ageofconan.com/forumdisplay.php?f=2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 tyranny mi turan olan? ben göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 VAR. oy verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 http://forums.ageofconan.com/showthread.php?t=83562 tam burda verdim oy ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 ya simdi usendim en son baktigimda serverlar icin kesin bir ayrim yoktu yani hangisinde ffa vardi hangisinde yoktu fln diye.. Soyle konuyu dagitmadan kisaca bir bilgi gecerseniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Fury öndeydi en son PvP için. çok çakma bir isim ama. Fury... peahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin8 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 pve disinda hepsi ffa degilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 bende bilmiyorum bir yandanda odevle ugrasiyorum bakmak istemiyorum cunku girersem takilir kalirim diye :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 fury hala en önde.en kalabalık pvp serverının ismi bu gidişle fury olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar