Llama Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 bana bi kere goril vermişlerdi yaa uff 1 haftami ne durmuştu utancımdan forumlara yazamıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 SturmVogel said: Son dönemde üyelere çeşitli yollarla dağıtılan propoganda amaçlı örgütsel bildirilerde paticik vatandaşları alenen isyana teşvik edilmekte, anarşi kışkırtılmaktadır. Paticik Silahlı Kuvvetleri Genel Kurmay Başkanı Org. Viktor az önce ani olarak düzenlediği kurmaylar toplantısında bu konuyu dile getirmiş ve "huzur ortamının her tür metot kullanılarak sarsılmasına PSK olarak izin vermeyecek, gerektiğinde çelikleşmiş irademizle bu karanlık güçlerin emellerine ulaşmalarını engellemek için elimizden geleni yapacağız" demiştir. PSK, vatandaşlarımızdan kesinlikle bu tür provokasyonlara gelmemeleri için özellikle uyarmaktadır. Paticik Silahlı Kuvvetleri Genelkurmay Başkanı Sözcüsü Org. Sturm Vogel öbür mesajı yazanın türkçe'ye hakimiyeti ezici üstünlük kuruyor sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Demokrat Pati başlıklı mesaj 200 yıl önce ölmüş olan bir arkadaşın mesajı imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 o zaman patiye ulaşım yok muydu 200 yıl mı bekledi yani :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 bana 2 tane atmıs öl dese ölürüm bu saatten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 kimse bu cıksın ortaya hiç hoş bi şaka değil auha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar