Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

......... delikanlıyı bozar! (fill in the blank threadi)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
delikanlı aileye sadıktır..ama onları idare etmesini de bilir..delikanlının hayatının merkezinde kendisi ve varolusu icin kullandıgı araclar yatar..gerisi yalandır

fantazi muzik delikanlıyı bozar....
Mesaj tarihi:
said:
Gunn, 06 Mart 2002 01:25 tarihinde sallamış ki:
Aç karnına Jack Daniels...

said:
Lasatami_Kantare, 06 Mart 2002 02:29 tarihinde buyurmuş ki:
Leblebi ve rakı...

said:
Gunn, 06 Mart 2002 03:01 tarihinde demiş ki:
LOL be lasatami!! bi post önce delikanlı bozulmaz demişin sonra leblebi neymiş ya :)

Ben sert erkekin yapması gerekenlerden bahsediyoruz sanıyordum. Portakal ve şarap, aç karnına viski gibi janrlar delikanlının raconudur.
Mesaj tarihi:
Zaten seker esas itibariyle delikanliyi bozar, hele top-tip falan gibi isimli sekerler kulliyen delikanli bozucu faktorler. Bir tek istisna mesir macunu icin soz konusudur.
Mesaj tarihi:
-Grandmaster master ve türevi ünvanlar delikanlılıgı bozar hele türevsiz alan yetkilileri iyice cıvıtır(eheheh satasıcı geeeeldii)
-delikanlı adam newbie adamdır 8) 8) 8)[hline]I am a lonely Knight who lost in time
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
Caine, 05 Mart 2002 18:37 tarihinde demiş ki:
delikanlının cogu meyve ile arası yoktur..sekil itibari ile delikanlıyı bozarlar..

delikanlı spor adamıdır..futbol ve voleybol gibi sporlar ile yakından ilgilidir.

badminton , kriket, tenis gibi sporlar delikanlıyı yaralar.

delikanlı gazetesini tuvalette okur.. bunun dısında elde gazete ile dolasmak delikanlıyı bozar...

kahvede canı sıkıldıgında ise icme emrini verir ve diger delikanlılarla icmeye gider.

elm arkadaşımız için uplıyorum bu threadi

demistim sana tenis delikanlıya gitmez diye
Mesaj tarihi:
CAine gibi doplar ile muhabbete girmek delikanlyı esas bozan sebeptir.

Bu arada herkeslere yeniden meraba uzun bir aradan sonra geri geldim. buradan anneme babama aileme tüm eski uo cualra sinisterlere athenaya ee karaya sonra askerdeki kardeşime askeredki kaine eee gun'na alan yetkililerine ve yetkisizlerine ,alan sesi büzüşesicelere vs .ve beni tanıyan tanımayan tanıma eğiliminde bulunan ,karizmamın altında ezilen ve son olarakda hala buralardaysa Mal BAAL kardeşime sevgiler saygılar hörmetler ederim efenim saolun saolun

Alemin en karizmatik imzalı erkeği.[hline]Can Bu Can Suican Bu Suican
Mesaj tarihi:
hueeeyyyt
kim nası der lem satranç delikanlıyı bozar die ..
bilirim karizmayı en sağlam tamamlayan işlevlerden biridir ona göre :p[hline]i'm walking wounded all alone
Mesaj tarihi:
Deliyürek izlemek, örnek almak delikanlılığın simgesidir.
*hayda rinnaaa rinna rinna rinanayyyyyy,hayda rinna rinana...,hayda rinna rinana..*
diye mırıldanırken bir yandan da ayağa kalkar kollarıını açar, zeybek ini oynar.[hline]
Mesaj tarihi:
pepelek te üstüste 2 msg yazmak delikanlıyı bozar ..
ayrıca jankis in monopoly oynayalım teklifine cewap wermemek de adamda delikanlılık bırakmas.[hline]i'm walking wounded all alone
Mesaj tarihi:
delikanlı adam istediği kadar mesaj yazar, sesini bir kere cıkarmakla durmaz öle melim melim.
Kuşcuda hiç görmedim lipton u , kuscuda bizi sattığına göre demekki artık kayfeye gidecez.[hline]
Mesaj tarihi:
delikanlı adam ben delikanlıyım demez gizler başkalarının anlamasını bekler
karşısındakinin delikanlı olduğunu anlamayan delikanlı deildir....

o kadar..... haaa yola gel... (sen değil, sen)
*!işaret eder*
delikanlı adam çay istemez, kendine çay almaz, çay istemediği zaman bardağın üstüne kaşığını yatay koyar[hline]DİKKAT !!!

* Isırır *
  • Yeni Oluştur...