Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 yorum yok.. eee şey psikolojik tedavi görmem lazım.görmek falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 sesu said: bence kum torbası al onu yumrukla hem antreman olur :P inanilmaz stres atiyor, kesinlikle tavsiye edilir.. ayrica iyi bir kadiyo araci, temiz terletiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 geçen arabalara dometez atmak daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Llama said: geçen arabalara dometez atmak daha güzel budur ! ama yumurta =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 bi de en büyük migros torbalarına su doldurup balkondan aşşağı atmak!! (13. katta oturuyorum :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Quibble said: budur ! ama yumurta =) bi arabanın camını kırdım inan o yüzden tavsiye etmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
owshit Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 lisedeyken üst kattan aşağı cam gazoz kola şişeleri atmıştım az daha okuldan kovuluyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Llama said: Quibble said: budur ! ama yumurta =) bi arabanın camını kırdım inan o yüzden tavsiye etmiyorum geçen hafta otobüs =)=) sonra çok hızlı koşucaksın. Al sana kardio ahah =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 vay. ayarcı gençlerde doluşmuş bir de sağolun da tedaviye gerek yok bence. psikiyatri saçma geliyor bana. yüzük olayı güzel fikir. öss'den dolayı duvar yumruklamadım hiç ama saçma sapan olaylar gelişiyor etrafta, bir şekilde boşalmak gerekiyor. ama sağ kroşem iyi oldu. ayarcı tim'e indiresim geldi. özel isim gibi kesme işaretiyle ayırdım ilginçtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar