St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 MİKROBOX 320GB 2.5" MASCOT SLIM TAŞINABİLİR DİSK Arkadaşlar taşınabilir hard disk almayı düşünüyorumda ama hiçte anlamıyorum bu konudan bi yardımcı olsanız.Bu model nasıldır,markayı tanıyor musunuz,boyutu hakkında bi fikriniz var mı(resimden pek anlaşılmıyor)gerçekten taşınabilir mi,fiyatı nasıl sizce ve sunabileceğiniz alternatif bişiler var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 yamuluyorsam düzeltin notebook hddsi bu 2.5", ne için kullanaksın masaüstü pc için mi yoksa notebook için mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 notebook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 notebook hddleri hakında bilgim yok şahsen ama markayı tanımıyorum onu söleyebiliyim, samsung, philips düşünebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 bide bu varama fiyatı neden bu kadar ucuz dedirtiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 ikinci linkteki biraz büyük ondan ucuz olabilir. # Yükseklik: 183 mm # Genişlik: 136 mm # Uzunluk: 183 mm ilk linkteki # Boyut:118mm x 72mm x 10mm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 ikinci çok mu büyük ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 2,5" olan ceket cebine sığar. diğeri de elde taşımalık. gerçekten de şıklık senin için önemli değilse 2,5" alma. ben aldım, pişmanım. şöyle 3,5" olsaydı da 500gb olsaydı diyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 bakalım bu yaz arkadaki evde oturan arkadaşla bi wireless network kurup ethernet hdd falan alalım diye bi fikir var, iyi bişey bilen var mı ethernet desteği olup da kapasitesi iyi olan böle? Fiyat araştırıyorum da peder 150 dolara falan var dedi, ben sadece kutusunu 100 dolar civarı buluyorum netten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 bu da olabilir, kullandim guzel bende WD passport war 250 lik, o karizmatik, ama i$lev olarak hepsi ayni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 2,5" olani direk usb'den calistirabilirsiniz. 3,5" olana ek olarak prizden besleme gerekir, zira icindeki bildigin ide harddisktir(sata olani da var, evet). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 peki 2,5 u 3,5 den ayıran çok büyük bi fark var mı yavaşlık falan bakımından çünkü taşınabilir olması ve usb den beslenmesi çok işime gelirdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar