DarkLegion Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Kara bir tren içerisinde uzun bir yoldayim. Karanlık kamaramda umutsuz Aydinlik sevgilerden çok uzaklardayim. Sonunu bilmedigim biryol engelsiz Engebesiz Dümdüz. Tek Sorun zaman Geçmek bilmeyen uzun zaman ve bana tek zevk veren Hafif aralık pencereden içeri dolan Meltem Kamaramın tepesinde Bir Gazlambasi bir saga bir sola sallanıyo Ne kadar süredir Bu Trendeyim Bilemiyorum Eskiden Geceler Kisa derdim Yanildigimi Şimdi anlıyorum Yolum Nereye Gidiyor Bilmiyorum Hayal meyel Şehirler düşünüyorum Eskisi gibi Olmasada Dostlar Arkadaşlar Belki Bir Tatlı Aşk Bir Kalem Bir Kagit alıp Yaziyorum Düşüncelerimi Hayallerimi Belki Gerçekten uzak ama Olma İhtimalini seviyorum Senden Uzak iken Seni bulmak gibi belkide Karakalem Kara trende görünmez oluyo Gecenin karanlıgı Meltem ile Kamarama doluyo Gittigim Yeri bilmem ama Geldigim Yeri şimdiden Özledim Halbuki Yolun başı daha Gecenin Karanlıgı bedenimi Sarar iken Yavaşça Sönüyo içine Hapis olmuş Dumani ile Gaz lambasi Selen(1) ile Doluyo odam Onla bedenim Mutluluk Buluyo Eski anilar Canlanıyo Birer birer Hafizamda Selen de Bana Geldigim yeri , Bana Aşkımı , Bana Seni Gülüşünü Hatirlatiyo Senden uzakta Belkide Yolun Başında Yine Seni Yanimda Hissetiriyo Ve Kollarinda Uyudugum Kokunu İçime Çektigim Yalnızlıgı Uzaklara Gömdügüm yaninda Oldugumu Düşündürüyo Gözlerimi açmamak Üzere Kapamayi dilerdim Hiçbir zaman istemedigim yolculuklarda Olmazdim en azindan Kara Trenin Son Çıglıgı Seni Benden Alıyor Kendime Belkide Olmak istemedigim Yola Geri Döndürüyor Vazgeçemedigim Yaşama tekrar hapis ediyo Ne ÖNEMİ VAR! Her Gece Karanlıkta Selen de Senin Koynuna Dönmek varya Birak Ellinden Geleni Yapsın Sevgimize Dokunmasin Yeter [[[[ D.D.]]]] (1):[Ay ışıgı][signature][hline]Her zaman Her Yolun Bir Hedefi Her yolcunun Bi Amaci Vardir Yalın Kuleyin D.D. :tebrikz: [Bu mesaj DarkLegion tarafından 06 February 2004 20:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar