Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 efendim simdi evde kablonet var direk olarak server gorevi goren bir makinam ve ona bagli duran ana makinam var simdi bu haliyle kablolu fakat ben bu baglantidan kablosuz yararlanmak istiyorum laptop i psp yi DS i filan baglamak istiyorum kablosuz bir router almadan varmidir bunun cozumu misal WifiMax var playasia da USB den direk wireless access point yaratabiliyor ama beklemek istemiyorum kac gun nasil cozerim ben bunu? varmidir oyle bir point yaratabilicegim bir cihaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 router pahali bir$ey degil. internal kartlar var hem verici hem alici gorevi goren o makineye takip access point gorevi verebilirsin ama makinenin surekli acik olamsi lazim. ve o kartlarda bedava degil.. 50 lira falan sanirim usr router, bir adet de lan ciki$i veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 router istemememin nedeni baglantiyi dahada karistirmamak zaten kablomodem den direk servera ordan ikinci bir ethernet karti ile cross ana makinama baglamisim ki 24 saat acik olan bir makine var yani bu internal PCI dan baglanan kartlarla oluyormu yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=Dual_Net_Card Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Viktor said: router istemememin nedeni baglantiyi dahada karistirmamak zaten kablomodem den direk servera ordan ikinci bir ethernet karti ile cross ana makinama baglamisim ki 24 saat acik olan bir makine var yani bu internal PCI dan baglanan kartlarla oluyormu yani? router alirsan kablo modemden direk router a, onun lan ciki$indan bilgisayara, wireless ciki$indan heryere verirsin.. cok daha saglikli oluyo hem de anten desibeli yuksek.. ama senin bilecegin i$ tabi.burdan yak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar