Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tesisat montaji

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
calinan teybim yerine gecen hafta teyp + 2 takim component aldim ancak montaj isi tam bi kabusa donustu. gecen sefer montaj yaptirdigim yerin isciligi o kadar kotuyduki duz yolda giderken bile teyp yerinden oynuyodu, bi turlu sabitlenmiyodu :)

tercihen avrupa yakasinda bulunan ve isciligiyle un yapmis bi dukkan tavsiye edebilcek var mi acaba aramizda?

malum kapilar sokulcek, teyp icin cerceve takilcak. hem orjinal gibi dursun hem yolda abuk subuk sesler cikarmasin istiyorum :)
Mesaj tarihi:
yol bilgisayarinda en son neyi biraktiysan o kaliyo. misal menzil dedin o oyle kaliyo. ses kontrolleri ekstra satilan aparat olmadan malesef kullanilamiyo, 50 dolar civari bisey olmasi lazim.

ancak orjinal hoparlorlerle bile ses kalitesi baya baya artiyo. montaj yapildiktan sonra atakoy veya bakirkoyde bulusup dinlettirebilirim :)
Mesaj tarihi:
Benim pek hevesim yoktur müzik işte derim ama herşeye arıza ışığı yakan arabada o ekstra donanımlarda problem çıkmıyormu onu merak ettim :)
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

eh sonunda bitti, bi kac resim koyiyim :) ayrica on kapi kolonlari soundstream pcc.6 ile degisti, arka kapilar icin aldigimi tesisatci begenmedi yenisini alana kadar boyle kalcak.

• Yeni Oluştur...