Killer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 dağdan gelip bağdakini kovmayın,kovmaya çalışmayın. asl? bide dotada orb effect olayını biri anlatabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Viva la revolusiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 orb effect olayı şu ki effectten dolayı(öeh) orb itemleri yanyana kullanamayabiliyorsun.Mesela sy çok problem bir itemdir attack vermiyor şeyetmiyor deme kraldır :D bak life steal itemleri ne olursa olsun diger orbun üstünü kapatır.(vladmir hariç o orb değil.) ayrıca eye of skadi adlı itemin recipe te orb yazar ama değil alıp rahat rahat kullanabilrsn sy ile falan. sen orb yazan 2 itemi aynı anda yapma yeter :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 haaaaaaaaaaaa.aam brooda sy yapmıstı biri calışmaz dediydi adamın biri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 PassivE_KesH said: orb effect olayı şu ki effectten dolayı(öeh) orb itemleri yanyana kullanamayabiliyorsun.Mesela sy çok problem bir itemdir attack vermiyor şeyetmiyor deme kraldır :D bak life steal itemleri ne olursa olsun diger orbun üstünü kapatır.(vladmir hariç o orb değil.) ayrıca eye of skadi adlı itemin recipe te orb yazar ama değil alıp rahat rahat kullanabilrsn sy ile falan. sen orb yazan 2 itemi aynı anda yapma yeter :D bahsedilen şeyin ne olduğunu bilmemekle birlikte world of warcraft olabileceğini düşünüyorum. Yukarıdaki yazıdan da özet olarak, oyun, item vs kültürümün olmadığını farkediyorum. Hatta lance ve onun cafe tayfasıyla aynı ortamda kaldığımda kendimi Xen gezegeninden gelme bi yaratık olarak hissediyorum. iyi akşamlar diliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Killer said: haaaaaaaaaaaa.aam brooda sy yapmıstı biri calışmaz dediydi adamın biri? Calışmaz hatırladıgım kadarıyla Broodda Slow vardı. Eye of Skadi de range classlarda orb olarak geçmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 ingilizce varsa burdan bakabilirsin http://www.dotaportal.com/forums/index.php?showtopic=10955 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Overseer said: Viva la revolusiyon ahahaha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar