pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Merhaba arkadaşlar; 2-3 aydır dizüstü bilgisayarımda bir kopma sorunu yaşıyorum (ilk formatımı attığımdan beri). Internet sitelerinde gezerken, msn'de filan farkedilmiyor ama netten oyun oynarken yarım saatte bir, 45dk'da bir bağlantım kopuyor, hemen 5 saniyede geri geliyor. Normalde çok dert etmem bunu, acelem yok ne de olsa. Yalnız Age of Conan çıktıktan sonra başıma büyük dert açacak gibi. Dolayısıyla yardımınıza ihtiyacım var :) Kullandığım işletim sistemi Vista 32bit, SP1 yüklü. Modem Zyxel (tam modeline bakmaya üşeniyorum ama sorun modemde değil, çünkü ethernet girişine bağlı olan masaüstü bilgisayarda hiçbir sorun olmuyor). Bunun dışında kimi zaman bağlantı komple gidiyor dizüstünde ve bilgisayarı baştan başlatmadan bağlanma imkanım olmuyor (ağ bul derken ağım gözükse bile). Aslında tüm bunları yazmadan format atmak daha kolay görünüyor ama tam final haftası ve 50-60gb veriyi yedek almam epey vakit alacak. Şimdiden teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 wireless la oyun oynanmaz. wireless adaptorun dandik bi$ey olabilir. onu yenileme imkanin yok sonucta ama pcmcia portun bo$taysa extra bir adaptor al kaliteli. oyle dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar