GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Öncelikle Herkeze Selamlar; Age of conan'ın betasına başlayalı 2 gün olmakta bu 2 gün içerisinde yaptıgım ön incelemeyi sizlerel paylaşmak istedim. Makine Özelliklerim ; Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40 Ghz 2.39 Ghz Ram : 4095 MB System tybe Vista : 64-Bit bu sistemle Full Detay hiç bir şekilde kastırmadan çok rahat oynayabiliyorum hem ortamda gezerken hemde combattayken fps'de hiç bir sıkıntı çekmemekteyim.Betaya başlamadan önce yapılan yorumları okudugumda açıkcası çok korkmuştum büyük ihtimal patlıyacak diye fakat kendim deneyip oynadıgımda gördüğüm gerçekten oynanabilirliği olsun , ortamı olsun veya fps durumu olsun hiç bir sıkıntı çıkartmadan sorunsuz bir şekilde çıkışıyla bu oyun oynana bilir bir durumda.Açıkcası combat sistemide alıstıktan sonra çok zevkli ve oturaklı bi durumda olur ya ilerde raidlerde diğer oyunlardaki gibi auto shoot'a bırakıp kafasına göre takılan birisi olmayacak gibi gözüküyor çünkü kendiniz elinizi klavyeden çektiginiz an vuruşlar otomatik olarak duruyor :) onun dışında Oyun diğer oyunlara kesinlikle her açıdan benzemiyor genel olarak herkez wow ile kıyasladıgında wow aoc'a göre çok simple bi oyun kalıyor düz bir mantıkta oluyor.Aoc öyle wow'daki gibi al eline sapanı git millete saldır level kas sonra istancelere ak tarzında bi oyun değil hikayesine daha çok bağlı kalan ve oyundan zevk almak istiyorsak questlerini ciddi manada okuyup bunları takip etmek gerekiyor.Npc'lerle konuşmalar çoklu seçeneklerden oluşuyor.Yaptıgınız konuşmalar sonucunda değişik şekilerde gidişatınızı etkileyebilir.Açıkcası oyun ilk hetapta göze çarpan realistik ve yapacağın şeyler gerçekten birşeylerle etkileşim içerisinde öyle ben level kasayım gideyim şunu keseyim hadi böyle yapalım bunların dışında daha bi akıcı konusu o konuya göre oyuna insan kendini daha çabuk kaptıryor.İngilizce bilmemiz oyundan daha çok zevk almamızı sağlıyacaktır.Bana göre ilerisi içinde umut vadeden güzel bi oyun Vanguard faciyası yaşanmayacağı kesin oyun için çünkü vanguardı ilk çıktıgı günlen itibaren deniyenlerden biriydim oyunun vg ile alakası yokh oynana bilirliği vs gayet iyi bugları muhakak beta oldugundan var fakat bu buglar oyunu berabat edecek durumda veya rezillikte değil.Açıkcası oyunu beğendim bukadarını beklemiyordum beklediğimin üstünde bu oyun iş yapar :) Combatları oldukça zevkli ve çeşitli combolarla değişik bi hawa katmış en azından tek tuş manyaklığına boğmuyor insanı çeşitli hareketler değişik combolarla farklı şeyler ortaya çıkartabiliyorsunuz hoş olmuş bir çok insan çoklu ortamlarda çok kastıracağını idda etmişler fakat şehirler gayet iyi pop. ve kalalık veya dışarda 3-4 kişiyle beraber yaptıgınız questler sonucunda makineyi fazla yormadan gayet güzel fps ile oynaya biliyorsunuz ki ben full detay açtıgım halde oyunda ne bir kasma nede donma ile karşılaştım ki bir tek bazen 5-6 saniyeliğine hafif bi kilitlenme gibi oluyor ortamı yüklediğinden sonra düzeliyor fakat bu çıkışla beraber düzeleceğine inanıyorum.2 gün 24 saat boyunca başından kalkmadan bir fiil oynadım makine veya oyun 1 kere bile crash yemedi oyunla ilgili sistem olsun içerik olsun bi sorun yaşamadım. Beğendim yapılan bir çok olumsuz yorumu kınadım fakat şuda war iyi bir şekilde oynamak istiyrsanız iyi bir makinenizin olması şart makineniz gerçekten iyise bu oyunu oynamaya değer harkulade bir oyun ki çıktın sonra bunun end game durumlarını düşünmesi bile garçekten heyecan verici şuanda single olarak gördüğüm kadarıyla gayet zevkli ve eğlenceli bir oyun oynarken hem ortam hem atmosfer tamamen sizi ucup götürüyor vg deki veya lotr daki gibi charlar bi zemine zorla otuturrulmus gibi durmuyor gayet grafiksel olarak herşey uyumlu ve güzel en çok merak ettiğim konu End Game leri ve istanceleri açık olan istanceleri war mı şuanda bilmiyorum olan istancelerde kaç levelde onuda bilmiyorum fakat kısa bir zaman içerisinde eğer açık bi istance warsa denemeyi düşünüyorum fakat bu oyun alınıp kesinlikle uzun vadede götürecek bi oyun olduguna kanaat getirdim.Bekleyenler korkmasın beklenenin üstünde güzel bir şey yapmışlar tebrik ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Çok güzel yazmışsın, aklına parmaklarına sağlık. Ekran kartının da modelini yazarsan daha bilgi verici olur sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Level artıs durumu nasıl? Dıger oyunların ılk levellarına gore kolay mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 level olayı betada farklı diye biliyorum çıkmadan bi yorum yapılmicak sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 open-beta'da oldukça kolay 1-13level arası zira zorlaştıran tek birşey var eğer çok fazla gamecrash ve fps lagging yaşıyorsan bu zamanı 3 ile falan çarpsan yeridir. En çok beğendiğim nokta oyunla ilgili Combat sisteminin dinamizmi oldu yetenekli ve uzmanlaşmış ellerde seyiri oldukça zevkli görüntüler sunacak bu oyun kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Benim aklımada şöyle bişi geldi şimdi bu G15 tarzı klavyelerde macro yuşları var ilerde 4 5 tuşluk combolar geldiginde biz deli gibi tuşlarla ugraşırken bu adamlar tek tuşla combo yaparsa :) o zaman ağlarız işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 tantun said: Çok güzel yazmışsın, aklına parmaklarına sağlık. Ekran kartının da modelini yazarsan daha bilgi verici olur sanırım. MSI 8800GT OC 512MB 256Bit... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haplo Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Bogachan said: Benim aklımada şöyle bişi geldi şimdi bu G15 tarzı klavyelerde macro yuşları var ilerde 4 5 tuşluk combolar geldiginde biz deli gibi tuşlarla ugraşırken bu adamlar tek tuşla combo yaparsa :) o zaman ağlarız işte :) Bazı oyunların koruma sistemleri G15'in gelişmiş makro özelliklerinin çalışmasına izin vermiyor. Yani tuş olarak kullanabiliyorsun ama 1. komutu yap 2 saniye sonra 2. komutu yap vb. yapamıyorsun. Böyle bir koruma sistemi olmasa bile bir çok oyunda gelişmiş G15 makroları bot sayılıyor. Yani dediğin şeyi WoW'da da yapabilirsin ama yakalarsalar bot deyip atarlar. Bu yüzden ciddi oyuncuların bu işe giremeyeceğini, deneyenlerin sonunun ise iyi olmayacağını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLaXx Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 konuyu dagitmamak adina sadece bir bilgi vermek istiyorum, wow da 1.14 den itibaren g15 destegi geldi, ve ben o zamandan beri kullaniyordum (AoC gelene kadar ;)). macrolar ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haplo Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 WoW'da sadece o yamayla screen destegi geldi :) Sonuçta macro'yu özellikle engellenmediği sürece her yerde kullanabiliyorsun. Son versiyonla gelen script desteği ile imkanlar oldukça arttı. Macroyu WoW'da kullanabilirsin ama kullanımı açık bir biçimde bota giriyor. Yakalanmadıysan ne iyi ama ben aynı riski göze alamam :D Not: G tuşlarından herhangi birine bir tuş kombinasyonu atamak macro değil. Onda problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 hemen yardım edebilecek varsa comboda los üst çaprazı gösteriyo o hangi tuş xD edit: 3müş tamam heycan yaptım birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 konuyu dağıtmadan bilgiler gerçekten çok güzel olmuş teşşekürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 GM-Newbie said: .Aoc öyle wow'daki gibi al eline sapanı git millete saldır level kas sonra istancelere ak tarzında bi oyun değil gerisini okumaya gerek yok ... ne cok wow oynamışsında aoc ile wow u karşılaştırıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 piyasadaki en çok oynanan ve en çok beğenline oyun olduğu için karşılaştırmıştır. WOW u bende beğenmezdim ama 1 yıldır oynuyorum. aoc ye kadar. tşk. May the force be with you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 serhater said: GM-Newbie said: .Aoc öyle wow'daki gibi al eline sapanı git millete saldır level kas sonra istancelere ak tarzında bi oyun değil gerisini okumaya gerek yok ... ne cok wow oynamışsında aoc ile wow u karşılaştırıyosun bu kısmı uzun uzadiye anlatabilirim fakat okadar uzanmaya gerek bile duymuyorum.Fakat emin ol wow'u çok uzun zamandır oynadım ve end game tecrübelerimde oldu.Buradaki sapanı eline al git millete saldır tabiri biraz daha mecazi anlamda yani questleri yapmadanda çok rahat bir şekilde ilerleyip levelini max yapıp keyfine bakabiliyorsun.Fakat Aoc'da görevleri yapmazsan normal night görevleri dahil çok büyük eksiklik olur ki oyunun kendi içerisinde bir hikayesi vi capturesi war görevleri yapmazsan bir çok şey açılmıyor ve bir çok şeyden mahrum kalıyorsun.Bir nevi mecbursun görevleri ve hikayeyi takip etmeye buda oyun içerisindeki hikaye kopmadan düzgün bir şekilde hikayeyi takip ederek ilerlemeni sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Benim en çok merak ettiğim şeylerden biri Addons'lar eklenebilecekmi wow'daki gibi. Yani İnsanlar kendi addonlar ekliyebilecekmi . Blizzard'ın en büyük artılarından biri budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Bir de bu oyunun PvP sistemi nasıl çalışıyor ? Mesela Corpse-Loot var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Masticore said: Addons'lar addon'lar, addons zaten cogul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 corpse loot var videolardan izlediğim kadarıyla.Şahsen Olmayan Mmo görmedim zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 draedan said: Masticore said: Addons'lar addon'lar, addons zaten cogul. Çok teşekkur ederim allah razı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 çok canlar yanacak o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 draedan said: Masticore said: Addons'lar addon'lar, addons zaten cogul. GZ YOU WIN A COOKIE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Ha playerlardan bahsediyorsun. Ben moblardan anladım :) . Ya galiba oda var ama değişmediyse şöyle diye duymuştum. Ününe göre değişiyor kellene konan ödül . Mesela sen oyunun en iyi oyuncususun ozaman seni kesenin ödülüde tavan yapiyor yani Ne kadar ün okadar düşman diyebilirim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 açıkcası henüz pvp açık değil mayıs 10'da açılacakmış ozaman pvp hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabileceğiz şuanda ne desek boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Keşke Warhammer'da olacağı gibi oyun boyunca öldüğün ve öldürdüğün Player sayısı tutulsa tadından yenmez olur oyun. Bu combatta Adrenalin verecektir.Ultima online'da ki gibi combatta birşeyler kaybetme korkusu yaratacaktır. Yani wow'da ki gibi her önüne gelene dalamıycan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar