Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 aranızda club müziği seven var mı bilmiyorum. Electro House / club / disco tarzı müzikler.. Ben bayılırım. Şimdi youtube'da random şarkı arıyordum.. ara sıra çıkıyo böyle güzel şarkılar not ediyorum ismini falan indiriyorum sonra. Bi video var "superpiri" diye bir adam koymuş. Videoda 5 tane şarkı falan var üst üste kısa kısa kesitler halinde geçiyor. İlk şarkının hastası olmuş bulunmaktayım. İnanılmaz diyip beklentilerinizi çıkarmak istemiyorum ama hakkaten süper bi şarkı. Bu adamın hiçbir videosu tutmamış.. topu topu 8 tane falan videosu var hepsi bikaç bin defa falan izlenmiş ama bu video 2.5 milyon kişi tarafından dinlenmiş ve 50 sayfa komment var komentleirn %90'ı adamdan 1. şarkının ismini istiyor.. Adamın youtube sayfasına girdim.. adamın 10 sayfalık wall'u var ve 10 sayfada da millet sadece 1. şarkının ismini istiyor. Adam direnerekten vermemiş ismini. Sinir oldum.. hakkaten süper bir şarkı.. Bu genre'yı benim kadar seven varsa bu şarkının ismini bulmak konusunda yardımınızı istemekteyim. Help me out. Video linki: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 izleyemiyorum!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 youtube kapalı olduğu için vidoo görünmüyor. açılınca uplarsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 http://www.tranceaddict.com/forums/ bu forumda sor hemen cevap verirler. ben de biraz araştırırdım ama beğenmedim parçayı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 abi şaka gibi bu youtube banı ya yeter artık ne biçim iş bu ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar