malik Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 her insanda mutlu olucağı ,beraber yaşayacağı , zaman geçireceği bir ortak-eş hayali var. duygusallık olarak ilişkilerini yürüten mantık katmadan ilermeye çalışanların keşmekeş hallerini her birimiz görüyordur ya da görmüşüzdür arkadaşlarımızdan,kendimizden v.s. eğer bir bina kurulmaya çalışıyorsa bir temeli atılması gerekiyor insanın idealleri için . 2 insan arasındaki hukuk ,ve bunların temel taşlarından güven,fedakarlık diye klişe kavramlarla donatabileceğimiz bir alt yapı ve binanın temeli midir ki acaba ilişkileri istenebilir ve mutlu kılan ? yani esas çimento bu bahsettiğim hukuksa , aşk bir dış yapı olmaktan başka ne hüviyete bürünebiliyor ki ? sadece uzun süreli ilişkileri olan insanlar varsa aramızda ,bu soruyu onlara yöneltmek istiyorum ben . 3 senedir en az birlikteliği olanlar kısaca ilişki derken . onların fikirlerini böylecenek test etmek istedim gecenin bu vakti nedense, esti öyle hehe =9 saygılar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 tam tersi. hormonlar devreye giriyo aşık oluyosun güven, sadakat filan diye halüsinasyonlar görmeye başlıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 gayet rayında ,tadında giden ilişkilerden bahsettim. evet öyle oluyor. ama ya öyle ya böyle aslında. birini seçebilme hakkın var . ben nasıl olup olmayacağından ziyade hangisi olmalıdır bir sağlıklı ilişkide esas olarak onu sormak istemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 sağlıklı ilişki uzun süreli olmamalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 40 senelik evliler bile boşanıyo abi bırakın 3-5 seneyi. demekki yok yani böyle bişey. leyla mecnun falan neden hikayelr hep kavuşamadıkları için çekici geliyo. ama kavuşunca "pff" modları. 3 sene cıkıpda hiç aldatmıcak adam ya gaydır ya tro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 abi ben bunları yapan adam da var yapmayan adam da var diyorum. sıkıntı olmayanlar için koydum o 3 sene olayını yani. herkesin içi geçmiş olamaz dedim abi höh (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 benim 2 sene oldu, senin yaptığın tespitleri( yani soruları) bende kendime sık sık yapıyorum ( soruyorum), geçenlerde böle daralıpta bişeyler de yazmıştım buraya.. İlişkilerimiz irdelemeye kalıplara sokmaya kalkınca sanırım uymuyor, diğer yandan sa girmeye çalıştığımız yada olmaya açlıştığımız insan profili de daha sağlıklı ilişkiler yaşatıyor ( daha istenilesi olağan yani). Ben sevmeden sanırım güzel bir ilişki olur diye başladım zamanla sevdim, çok kalıba soktuğumda oldu kendimi, sanki biraz kalıp lazım yaa.. sevgi olmadan aşk olmadan da mutlu bir berğberlik yaşanabilir gibi geliyor, bir ömür değil belki, belki de bir ömür, ama saydığın klişler olmaz sa olmuyor malesef.. aksine aşkın olduğu yerde sanki biraz daha ihtiraslı daha yoğun yaşanıyor herşey, tempo düşüncede, yada tam aksine çok fazla artınca sıkıntılar daha derin oluyor, içinden çıkılması da güç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Benim 7 sene oldu. Netten tanıştık, üniversitenin ilk yıllarında görüştük, ilk göz ağrısıyız birbirimizin. Ayrılmamada bunun da büyük etkisi oldu. Ama asıl önemli olan insanın kendini az çok tanıyor olması, neleri önemsediğini ve ileride önemseyeceğini, bekleyeceğini tahmin edebilmesi. Kafada olmazsa olmaz en az 3 en fazla 10 özellik belirlendikten sonra bu konularda yeterlilik sahibi bir karşı cinse mantıklı olarak yaklaşılması. (hemcins de olabiler, tercihinize göre) Zaten merak etmeyin, o da aşağı yukarı sizin aradığınız şeyleri arıyorsa hiçbir sorun çıkmıyor bir araya gelmenizde. Ve önce sevginin, sonra aşkın, heyecanın mantıkla birlikte geleceğini garanti ederim. Şeffaf olmanın, sevgiliden önce dost olmanın önemi de büyüktür bu arada. Herşey her zaman güllük gülistanlık değildir çünkü. Sertab'ın bilindik bir parçası var hani, bir adım geriye uzlaştık çünkü ortalama bir aşktık diye. Fedakarlık da gerekir yeri gelince, seven adam topuklayarak kaçmaz. Her şekilde zor iştir, sevdiğini aneyi, bobeyi, kardeşi sever gibi seversin. Anneni atabilir misin? Kardeşini boş verebilir misin? Sağ gözün, sağ kolun olur sevdiğin insan. Çıkarıp, kesip atabilir misin? İyileştirmeye çalışırsın. Tabi kangren olmuşsa kol, sağ gözün sol gözünü de kör ediyorsa, hesabı başta yanlış yapmışsındır. Ne istediğini bilememişsindir veya denişik yönlerde değişmişsindir. Demek ki kendini bilmek, ileride nasıl bir insan olmak istediğini bilmek, ne istediğini bilmek herşeyden önemlidir. Karşı tarafın da bunları yapabiliyor olması şarttır sorunsuz bir birliktelik için. Bitmez anlatmakla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar