Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 philips in altin kaplama son kalite 2mt hede hodo bir ucu HDMI bir ucu DVI olan kablosu satiliktir bilgisayari DVI dan HD televizyona baglayip super film izlersiniz vs vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 fiyati yazmayi unutmusum teknosadan 78 e aldim 2 hafta once simdi satiyorum 65 e neden satiyorsun diyicek olursaniz HDMI cikisli bir alet aldim DVI cikisi yok ustunde o yuzden bu elimde kaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 teknosa işini biliyor http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.1501 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 o 24 bit olan kabloysa o kadar edebilir. yoksa oem olarak 15 liraya var altin kaplamali (yalan aslinda altin oldugu da) yazicida.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 55 e birakiyorum yanindada ses kablosu hediye ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar