bao Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Selam, ben zamanında uo oynuodu ama hiç bi zaman öle parlak bi oyuncu olamadım. şimdi osi deyim. ninja oldum. ama hem nasıl kasacağım konusunda, hem ne kasmam gerektiği konusunda en ufak bi fikrim yok. macro programı indirdim, onu bile ayarlamayı beceremiorm. hani ben koşarken bari tuşla uğraşmadan hiding stealth kasiim en azından, az ninjutsu kasayım fln diorm. osi de türk guild i var mı? bu zavallıya sahip çıkacak kimse yok mu merak içindeyim. bana şu macro yu nasıl ayarlıyacağımı öğretseniz enazından. euox die bi program ama başka macro programı da indirebilirm tavsiye edecegnz varsa. clientle bağlayamadm henüz. bi de hangi skillere kassam ii ederm dersniz? ninja olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 benim zamanımda macro yasaktı artık serbest mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Selam bao. Bence uo'yu rahat bir sekilde oynamanin, ipleri ele almanin yolu oyunu ogrenmekten geciyor. oyunu ogrenmek icin, sana herseyi ilk basta manual olarak yapmani oneririm. belki script manyaklari goruceksin, belki unattended milyonlar yapanlari goruceksin, fel champ spawninda o kadar kastiktan sonra 2 kisi sadece 2 kisi gelip hepinizi oldurup lootlayip gidecek ama, hevesin kirilmasin!, moralini yuksek tut. istedigin skilleri, manual olarak yukseltirsen, bazi sitelerdeki skill calisma yontemlerini elle yaparsan, hakimiyetin oldukca articaktir. zaten ondan sonra script, harita, makro, forumlarda konusulan seyler hatta bug'lar, butun bunlar sana daha cok anlam ifade etmeye baslicak. Sardok of Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar