Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Hp laptopumda wireless ayari kendi kendini sildi aygit yonericisinden de kaldirdi. Internete giremiyorum su an cok acil yani durum nasil geri getiririm wireless ayarlarimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 donanim degisikliklerini tars yapiyorum gene olmuyor ag bagdastiricilarinda gormuyor wireless bagdastiricimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Allah askina yok mu bi fikri olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 saat sabahın 5 i biraz sabret. açıp kapa. yeni donanım ekle diyip driverını tekrar kur diyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Ya dogru da yarin finalim var Internet gerek bakim acip kapadim geri geldi ama gidebilir her an gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 sİSTEM GEri yüklemeyi dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 yaptım onu işe yaramadı ama sonra kapatım açmaya devam ettim bilgisayarı, 3. ya da 4. açışımda geri geldi tekrar nedensiz. nedensiz bir şekilde kayboldu ve tekrar nedensiz bir şekilde geri geldi anlamadım neden oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 arada gene gidiyor wireless adapteru gormuyor bilgisayar hp pavillon un kendi içindeki broadcom adaptor var, acaba adaptor mu bozuldu habire her gun kalırıp kaldırıp geri yukluyorumj adaptoru. ne biçim iş anlamadım. acaba external bi wireless adaptor alsam daha mı mantıklı, bozulduysa flm.. amerikadayım bir de bilgisayar tamiriyle uğraşamam buralarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar