ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 said: A deadly virus is spreading across mankind, turning humans into gruesome monsters known as 'Kanshu'. Yet no one knows of their existence, except for the organization called 'F.L.A.G.', dedicated to hunting down Kanshu and destroying the source of the infection. Its members possess extraordinary powers, capable of unleashing righteous fury on their enemies. One day, a cell phone message from a dead relative leads estranged youth Riku Amami unwittingly into the conflict between F.L.A.G and Kanshu - and to a mysterious cocoon that would change his life forever, for better or worse. Hastası olduğum Chrono Crusade'in(anime değil, mangası) yazarında yeni manga. İlk bir kaç sayıda biraz sıkıcı olsada, 6-7. sayıdan sonra iyice sarmaya başlıyor. Karakterler sanki Chrono Crusade'dekileri anımsatıyor biraz ama olsun. Sonuçta aynı yazarın eseri. Henüz sadece 32 sayı çevrilmiş durumda. Japonya'da en son kaçıncı sayı çıktı bilmiyorum. Daha bugün okumaya başladım ve hemen 32 sayıyı da bitirdim. Chrono Crusade'i sevenlerin hoşuna gitceğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 hoş bir konusu varmış 32. bölüme bir çırpıda geldim haftalıkmı aylıkmı çıkıyor? ttglde kamina gibi yoheide burda erken harcandı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 okudum senin tavsiyen üzerine güzel hoş bir seri ama nedense yeni bir şeyler bulamadım. ama bir çırpıda okudum mu ? efet :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Bana zaten Chrno Crusade'i hatırlattı. Konusu dışında çok da yeni birşey yok aslında. Ana karakterin yalancı olması çok güzel farklı artı olmuş. Chrno Crusade 100 küsür sayıda bitince tadı damağımda kalmıştı. Bu seri ile tatmin olmaya çalışıyorum :D Bu arada Wiki'de dediğine göre aylık dergi olan Young King OURs'da yayınlanıyormuş. Ayda 1 sayı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 puff nedir bu aylık mangalardan cektigimiz :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar