Jackal77 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Smanchi ve MArj Geri geliooorrr dalııın uleeee... :P Mehanix ile de konustum oda giricek hafta sonları.. Artık biraz destek verirsiniz oyuna yeniş baslayan arkadasınıza sole milyonları bekliom super resourcelar filan... :P[signature][hline]Sman'chi NortoN Master Combat Medic--Novice Pistoleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 askerlik bitti galiba.. hoşgeldin tekrar :)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 welcome home[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackal77 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 yok be nerde bitti askerlik daha 3 ay 9 gunum var ama hafta sonları evci cikiom... hehehe hafta sonları takılacaz zaten[signature][hline]Sman'chi NortoN Master Combat Medic--Novice Pistoleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 eheh,ben gidiyom sen geliyon :)[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gulay Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Hosgeldin Sman :-) , ozlettin kendini Tulay/Gulay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackal77 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 saat 3:30 da 4:00 arası giricem oyuna o zamana biticek update.. arkadaşın bilgiden oynıycam baglantı filan sux kablo 128 suxx.. neyse ama napalım askerde bu kadar ı bile fazla[signature][hline]Sman'chi NortoN Master Combat Medic--Novice Pistoleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Şımarıklık yapma len inek.... 128 kablo sux mış... heh Hoşgeldin konuşuruz akşam oyunda tell at bana döndüm bende oyuna nick imzada var.[signature][hline]Xeal Soulreaver of SWG/Eclipse -------------------------------------- I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar