Necromancery Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 http://www.nvidia.com/view.asp?IO=winxp-2k_41.09 burdan girip yükleyin sonra calıstırın yalnız benim ge force 2 di ona göre hade bakem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 zaten xp nin driverlarına guvenipte(imza olaylari..) nVidiadetonator u yuklememen kocca bi hata zaten xp her bi halta karisioO gıcık ediyo adamı..ayrica office xp de oyle acaip her b*ka atlioO... bende denemistim fiiiii tarihinde orjinal driveri yuklemeden once bi baktim ki daa nwn main de bilenem kasio.. neyse coOk konustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeynep Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 birileri sorunumu anlamış da çözümünü bile bulmuş inanmıyorum başımıza taş yağacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 eheueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar