EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 CD deki alan yetersiz daha büyük bir cd takınız falan diyor neden olabilirki bu? cd 870mb lık
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Preferences tan overburn olayını açmn lazım ondan sonra cd ye yazmak isteyince sana finalize etmek için soru soracak evet diyeceksin ve yazacak
hired_gun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 cdmate kullan ... sadece "abni bu cd 700 mb lik deil , eminsin di mi bak sonra ben sorumluluk kabuletmem , sığacak dosyalar di mi ? " diye soruyor ... "evet kardeşim uzatma yaz" diyince de "abi ne kızdın ya tamam hemen yaziom , hayır sonra üzülme diye sorduydum" diyip yazıverio ....[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 overburn çözüm[signature][hline]Adım Boojack, ben yaparım kek. Icq:161010949 p ?
Magic Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 overburn'u açtıktan sonra disc-at-once yazmayı unutma. aksi taktirde overburn yapamazsın zaten. nero yönetir.[signature][hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world.
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 disc-at-once ı nereye yazıcam?
neter Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 aşağıda more yada properties var ordan disk-at-once a getir ve finalize de, sonra eğer hala kıllık varsa bilki propertiesden enable overburn yapmamışsın, "haaa eveeet" dememek için onu da bir kontrol et. yazdıktan sonrasında bu tip cdler genelde cd-rom içinde sanki yola gaz dökülmüş spin atıyormuş gibi abuk bir ses çıkartır merak etme hepsinde oluo hemen hemen ...[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin
Öne çıkan mesajlar