EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 CD deki alan yetersiz daha büyük bir cd takınız falan diyor neden olabilirki bu? cd 870mb lık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Preferences tan overburn olayını açmn lazım ondan sonra cd ye yazmak isteyince sana finalize etmek için soru soracak evet diyeceksin ve yazacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 cdmate kullan ... sadece "abni bu cd 700 mb lik deil , eminsin di mi bak sonra ben sorumluluk kabuletmem , sığacak dosyalar di mi ? " diye soruyor ... "evet kardeşim uzatma yaz" diyince de "abi ne kızdın ya tamam hemen yaziom , hayır sonra üzülme diye sorduydum" diyip yazıverio ....[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 overburn çözüm[signature][hline]Adım Boojack, ben yaparım kek. Icq:161010949 p ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 overburnü denicem eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 overburn'u açtıktan sonra disc-at-once yazmayı unutma. aksi taktirde overburn yapamazsın zaten. nero yönetir.[signature][hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 disc-at-once ı nereye yazıcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 aşağıda more yada properties var ordan disk-at-once a getir ve finalize de, sonra eğer hala kıllık varsa bilki propertiesden enable overburn yapmamışsın, "haaa eveeet" dememek için onu da bir kontrol et. yazdıktan sonrasında bu tip cdler genelde cd-rom içinde sanki yola gaz dökülmüş spin atıyormuş gibi abuk bir ses çıkartır merak etme hepsinde oluo hemen hemen ...[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar