Dempsey Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 internete bağlandıktan sonra bir süre sonra veri alışverişi duruyor ve sağ alt köşedeki bilg anbleminde sadece aşağıdaki yanıp sönüyor yani ben veri yolluyorum cevap gelmiyor intternetten oynanan bi oyunda isem düşüyorum...modemim apache sp-hcf 56k data fax voice speakerphone modem hattım digital ne yapabilirim...(TTNet kullanıyorum bütün iss leri denedim yine düzelmedi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ilion Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Telekom arızaya telefon aç ve gelip telefon hattını kontrol etsinler aynı olay bendede var. 4440145 ttnet müşteri hizmetlerini arasan sana aynı cevabı verecektir. Benim sorunum hallolmadı telekom yaklaşık 4 kere falan geldi baktı. Ama bi şansını dene problem telefon hattında.....[hline]LoVe iS a NaMe,SeX iS a GaMe... So FoRGeT tHe NaMe,LeT's PlaY tHe GaMe:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar