Xoo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Bu konuda yardım alabilecekmiyim bilmiyorum fakat bakalım ilgilenen çıkacakmı.6 pack yapmaya çalışıyorum bilir kişilere 1-2 kritik nokta sormam gerekiyor. Öncelikle çok güzel bir program yaptım orjinal isimleriyle: 20x Basic Crunch 20x Twist Up 20x Push Through 20x 90 Degree Ankle Reach 20x Cross over Crunch Right 20x Cross over Crunch Left 20x Head Leg Crunches 20x Leg Raise 20x Leg Tuck 20x Kick Ups 20x Scissors 20x Bicycle Maneuver 20x 180 Degree Ankle Reach 5 gündür yapıyorum, malum yaz geliyo diye hiç ara vermiyorum. - Bu programı hergün yapmam bir sorun çıkarır mı? - Bu çalışmayı yaparken protein vb. yardımcı olacak gelişimi hızlandıracak birşey kullanmak istiyorum önerebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 6 pack yağ oranına bakar egzersizden daha çok. yediğine içtiğine dikkat et cardio yap bu programda tuzu biberi olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 supplement olarak l-carnitine alabilirsin yağ yakımını hızlandırıcı cardioda güzel olur. proteine falan filan gerek yok zaten olay kas yapmak değil yağ yakmak anladığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Bu programı yap güzel ama , yağ oranın %10 un altına inmedikçe öle six pack fln ortaya çıkmaz , neyse bunun içinde ,yüksek protein diyeti yapıp az karbonhidrat alcaksın , haşlanmış tavuk , ızgara et , balık fln yiceksin işte , kola , ketçap , patetes kızartması gibi şeylerden uzak dur, yediklerine dikkat et 2 aylık bi diyetle çıkarırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RazorJimmy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Six-pack icin ilk kosul: Vucut yag oranini 10%'un altina dusurmek. Kaslari belirginlestirmek icin 3 hareket: 1) Bentover cable curl 2) Lying leg raise 3) Lying side curl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 benim de bir sorum var göbeği eriteyim kas yapayım diye gittim bi salona bana bir hareket listesi verdiler soru: bunları sırasıyla yapmak çok önemli mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 sırasıyla derken karışık yapmamanda fayda var. mesela önce tüm pressleri sonrada curl leri vermemiştir. salondaki güvenilecek biriyse ona güven. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar