Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Merhaba sonuç olarak anakartımda AGP olmadığına , PCI Slot olduğuna karar verdik .. ( sharky ye teşekkürler .. ) Şimdi PCI Slotlara ekran kartı iyi bir şeyler takılabiliniyor diye duydum yeni nesil ekran kartlarından ( yine sharky ye teşekkürler .. ) , bunlardan bilen ve önerebilecek olan var mı ?[signature][hline]Paticik Album Resimlerim Istiaron Ruler of fizX and graphX
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 3 PCI , 1 ISA varmış yani , bunlara iyi ne takabilirim önerebilecek var mı[signature][hline]Paticik Album Resimlerim Istiaron Ruler of fizX and graphX
MrBomb Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 hmm agp diilmiş demek ben de ne o dedim küçük versiyon agp :] neymiş peki o?[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 CNR , Communication Network Riser[signature][hline]Paticik Album Resimlerim Istiaron Ruler of fizX and graphX
MrBomb Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 hm yani ethernet kartı takılan yer? fazla daıttık bu konuyu da ama merak işte[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Öne çıkan mesajlar