DueLisT Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 su an kondusyonun ne durum da sly var mı birseyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 neyse benim cıkmam lazım , eger kondusyonun yoksa ve 100 kilo isen harbiden , o kiloların hepsinin kas olmiycagını varsayarak , düz barfikste senin maksimum kapasiten 3 olarak dusunuyorum , istersen bir dene , yanlıs anlama kucumsemek icin degil gercekler bunlar bende merak ettim en kısa zamanda yap :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 şu an biraz hamım evet de, hayatım boyunca spor yaptım yani o kadar da değil. neyse ii geceler sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 ya bildigin sisko Sly, iri oldugu icin kendini kasli zannediyo ayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 bende tamamen inilir diye biliyorum, o yüzden de koların açısı 180 derece olur,zaten güç olan ilk 90 dercelik açıya getirmek moment olayından dolayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 lan 1 kere görmedin beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 byzasz said: bende tamamen inilir diye biliyorum, o yüzden de koların açısı 180 derece olur,zaten güç olan ilk 90 dercelik açıya getirmek moment olayından dolayı kas gelişimi için yapılan bütün hareketlerde kas tamamıyla serbest bırakılmaz, sürekli kasılma halinde çalıştırılır benim bildiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Ben gördüm, aquila'ya katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 gormeye gerek yok, ben anlarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 ordan kaç cm görünüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 o kiloyla nizami 15 çek 16cıyı ben çektiricem sna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 cm cikmaz, milimetrik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Görüldüğüne şükret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 ewet sölediğin doğru benimde bildiğim kadarıylaöle, benim bu sölediğim liseden sonra bir arkadaşımın hava harb e girerken yapılan testlerindeki niazmi olan dı belkide daha farklıdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 slickers said: o kiloyla nizami 15 çek 16cıyı ben çektiricem sna bu 3 oldu. laf atıp duruyorsun tanımıyorum etmiyorum çektiricem derken çekerken bulma kendini dikkat et. muhattabım değilsin ona göre davran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 sinirlendirmeyin sly i. oraya gelip hepinizi tatmin eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Konu nerden nereye gelmiş :D neyse avuç içi sana bakan da barfiks oluyo ama onun ismi close grip sanırsam doğrusu şöle olcak sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 abi ben yıllar once hava harp okulu secmelerine girerken barfiks diye asıldım sizin gibi , sonra ordan kaslı maslı gozluklu bi dayı ''o oyle degil boyle '' diye ellerimin yonunu degistirdi , ordan biliyorum yani zor olan avuc ici kendine bakan cok cok zor bir haraket her babayiyit cikip 15-20 atamaz bole bu yani isteyen denesin.rahata takın stress yok B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 avuc ici kendine bakan kolayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 ben de evde fizik geliştirmek istiyorum seneye gre subject fizik testine girmem kuvvetle muhtemel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 aquila said: avuc ici kendine bakan kolayi. eet pardon avuc ici dısa bakan dicektim kthx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 barfix işini lise son da yapıyordum ve 20 lere çıkar olduydum 6 ay sonra falan şöyle ki.. öss hazırlanırken test çözüyordum, yapamadıgım soru basına 3 barfix çekiyordum tembel bir öğrenci oldugum için barfix de ustalaşmıştım sene sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 dumbell la daha iyi geli$tirilir omuz, zira barfix sirti triceps ve biceps leri de cali$tiriyor. boyle tam amaca uygun degil. dumbell la di$ ,ön ve arka omuzu geli$tirmek icin hareketler yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 evet o üstteki resimde tricepse biniyo daha çok. Bir üstteki arkadaşın da dediği doğru sırt kanat için daha çok barfiks. Ama çekiceksen kollarını mümkün olduğunca açık tut resimdeki gibi dar olmasın. Dambılla da bir kaç hareket biliyorum omuz için ama tavsiyem bir spor salonuna gitmen yoksa hiç hoş gözükmez dengeli gelişemezsin evde çalışmayla işi bilen bir body hocası eşliğinde bütün bölgeleri geliştirmek en sağlıklısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Pull-ups. Palms facing away. Less biceps, more back. Harder. Chin-ups. Palms facing you. Work your biceps more. Easier. Got it ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar