Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evde omuz geliştirmek istiyorum

TheRaskol

Öne çıkan mesajlar

neyse benim cıkmam lazım , eger kondusyonun yoksa ve 100 kilo isen harbiden , o kiloların hepsinin kas olmiycagını varsayarak , düz barfikste senin maksimum kapasiten 3 olarak dusunuyorum , istersen bir dene , yanlıs anlama kucumsemek icin degil gercekler bunlar

bende merak ettim en kısa zamanda yap :)-D
Sosyal ağlarda paylaş

byzasz said:
bende tamamen inilir diye biliyorum, o yüzden de koların açısı 180 derece olur,zaten güç olan ilk 90 dercelik açıya getirmek moment olayından dolayı

kas gelişimi için yapılan bütün hareketlerde kas tamamıyla serbest bırakılmaz, sürekli kasılma halinde çalıştırılır benim bildiğim.
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben yıllar once hava harp okulu secmelerine girerken barfiks diye asıldım sizin gibi , sonra ordan kaslı maslı gozluklu bi dayı ''o oyle degil boyle '' diye ellerimin yonunu degistirdi , ordan biliyorum yani zor olan avuc ici kendine bakan

cok cok zor bir haraket her babayiyit cikip 15-20 atamaz bole bu yani isteyen denesin.rahata takın stress yok B)-
Sosyal ağlarda paylaş

evet o üstteki resimde tricepse biniyo daha çok. Bir üstteki arkadaşın da dediği doğru sırt kanat için daha çok barfiks. Ama çekiceksen kollarını mümkün olduğunca açık tut resimdeki gibi dar olmasın.

Dambılla da bir kaç hareket biliyorum omuz için ama tavsiyem bir spor salonuna gitmen yoksa hiç hoş gözükmez dengeli gelişemezsin evde çalışmayla işi bilen bir body hocası eşliğinde bütün bölgeleri geliştirmek en sağlıklısı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...