kitana Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 kaslıyım diyosun yani haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 koşarak kas nasıl yapamassın , mesela koşarak omuzlarını genişletemezsin , koşarak 40 cm kola sahip olamazsın :D sadece parçalı durur kasların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 basket farklı bide çalışıyor yine bacak harici yerlerinde, koşu bandında alakasız yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 koşu bandıyla olmaz tabi. baskette her yer çalışıyor doğru. ama 100m koşuculardaki kas hiçbirinizde yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 da onlarda koşarak olmuyo sdgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 olsun, koşmayı geliştirio o omuzlar hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 atmaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 CaNNi said: Sly-One said: vay be millet 20 barfiks çekiyor. sanıyorum ben çeksem 2 gün kollarım bana tepki olarak ağrırlar. 10 rahat hala ama, 20 ı ıh :/ Hergün çekersen sorun olmaz :) düz barfiks 20 kere düzgün çeken insan var mı acaba van dayim den başka hangi dayi o ? düzenli olarak body yapıyorum , haftada en az 4 kere uzun koşuya çıkıyorum ona rağmen daha geçen gün 7 tane düz barfiks çekicem diye boynum incindi 2 gündür kıvranıyorum , neymiş bu millet valla okudukça çıldırıcam 20 tane bi de beeeeeeh arkadaş vallahi breeeeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 sen biraz fazla kilolu az kaslısın sanırım hehe. ben 100 kiloyum 14-15 çekerim zorlasam. cons, koşarken kollarını da kullandığın için omuz ve göğüs kasları da önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 ama duelist beni örnek alma ben çok kaslıyım. asdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 sallamaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 1.83 boy 80 kilo beden ben ters barfiks çekiyorsunuz heralde , düz olarak 15 tane çek 100 kiloyla bi de sana trink 100 lira bırakıcam , olay yerinden ayrılıcam düz barfiksten kastım avuçların sana değil dışarı bakacak şekilde kavricaksın barı kthxby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 istanbulda mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 video at ben hesabına gecerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 sana 1 hafta müüüdet , barfiks kas 100 ü kap kthxby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 yalan olur o. 100 kağıdı bırakıp uzaklaşmanı izlemek istiyorum yoksa lazım değil paran thx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 üstüm başım kıl içinde kaldı yanlız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 sallamak parayla mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 düz yirmi zor be abi, yani gerçekten çok atletik olman kondisyonlu olman lazım, en formda zamanımda ben 13 tane çekmiştim yüzümün rengi ile kolarımın titreme frkansı acayipti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 max 15 dedim zaten düz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 yanlış anlama ama oda zor genede yaparım değil yapıyorum dersen, bi vucudunu görmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 15 yapmışlığım var ama arkadaşın dediği şekilde değil avuç içlerim bana bakacak şekilde. öbürünü hiç denemedim açıkçası, ama ille de yaparım demiyorum belki diyorum. 100 kağıtla yanımda beklese %20 yapma şansım artar. yoksa kasamayabilirim bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 arkadaşın dediği farklı avuçlar sana dönük olmayacak, kollar omuz izasında açık olacak, ve kollar 180 olduktan sonra tekraar yukarı çıkacan falan filan yyani niazmi barfiks budur, bende 178 85 kiloyum bende acayip atletiğim ama bafiks olayı zor. 100 liraya da zor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 tamamen açılmaz benim bildiğim kollar, her seferinde 0 lanmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar