forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 daha önceden hep hasta olarak yatardım gelirler tansiyon, ilaç, nabız, pansuman filan onları yaparlardı bende ilaç verin ağrıyor derdim, olmaz daha yeni verdik derlerdi, sinirlendirirlerdi bir an önce gitsinler uzaklaşsınlar isterdim. geçen hafta askerlik işlemleri için normal olarak gittim, evrak işlerini genelde onlar yapıyorlardı, büyük bir çoğunluğu taş gibiymiş, yeni farkına vardım, lan lan lan dedim, oha oldum şimdi mutsuz sonla bitcek; birine yazcaktım pardon tşk ettcektim, gerçi yaşı büyüktü ama unide gördüğüm bir kızın daha güzel bir versiyonuydu, iksinin yaş ortalamasını almak aklıma gelince sorun olmadı. eheh görmedi bile beni, bisey diycektim sesim çok kısık çıktı, duymayınca bi daha bişey de söyleyemedim, böle 45 sn takıldım görür diye ama çok konsantre bir şekilde gazete okuyodu bende gerçekten görmedi umuduyla arkama bakmadan kaçtım. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 en iyisi pokemon hemşireleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Şu filmi tavsiye etmekteyim ben asıl ehende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 sırf hemşireler için hastanede hastabakıcı olabilirm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 hasta bakıcıya yüz vermezler git tıp oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 hemşireler kadar uyuz bayan yok filmelrdeki falan hemşireler hep karikatürize tipler, kanmayın yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 valla ben kan verirken çok gülüyorum kadınlar tilt oluyor bana o yüzden güzellik müzellik kalmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 tek geçerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 SturmVogel said: hemşireler kadar uyuz bayan yok filmelrdeki falan hemşireler hep karikatürize tipler, kanmayın yane. +11111(tu) :)-D yok hastabakıcılık dhaa iyi yerleri silme bahanesiyle... auyhaua edit: bu arada hasta bakıcı yerleri silermi yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Hemşirelere kıl oldum ben. Bi serum takmak için 2 kolumda toplam 6 farklı yere deneme yaptı ve hala damarı bulamadı salak karı. Az kalsın annemin elinde kalıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Trdeki hemşire ler çok kötü giyiniyor ya. Dar giyen çok az var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 az kaldı canni ha gayret :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 ahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 hot nurse fotoları koyun bu topaça dsfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 4chan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 hemşire diye genellemeseniz? hani yakını hemşire olanlar falan var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Danimarkadaki hemsireTürkiyedeki hemsire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 1 adet japon pl0x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 bu topicte dram var garbage filan ama bozmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar